Persona 5 Strikers Dirt 5 Deep Rock Galactic – PlayStation

Laten we de nieuwjaarsvieringen vroeg beginnen door de drie PlayStation Plus-games aan te kondigen die je op dinsdag 4 januari kunt spelen. Beschikbaar om aan je gamebibliotheek toe te voegen tot dinsdag 1 februari Persona 5 Strikers, Dirt 5 en Deep Rock Galactic.

Laten we elk van hen nader bekijken.

Persona 5 Strikers | PS4

Duik in de elegante wereld van Persona in een geheel nieuw verhaal met Phantom Thieves terwijl ze op een epische roadtrip door Japan beginnen. De zomervakantie met goede vrienden neemt een verrassende wending als een vervormde realiteit naar voren komt, die je naar een episch verhaal leidt terwijl je vecht tegen de corruptie die de steden teistert. Bestuur je team dynamisch tijdens explosieve actiegevechten terwijl je de waarheid ontdekt en de harten van gevangenen zuivert in het midden van een crisis.


vuil 5 | PS4 en PS5

Verover verbazingwekkende wereldwegen en rijd met een uitstekende selectie auto’s in een versterkte off-road race-ervaring. Ontketen de meest gedurfde offroad-race-ervaring ooit, met een carrière vol sterren, split-screen voor vier spelers, online multiplayer*, Playgrounds builder-modus en meer. Ga op een circuit op wereldwijde circuits, met grind, ijs, sneeuw en zand, met auto’s variërend van rally-iconen tot vrachtwagens, tot GT-kampioenen. Race op meer dan 70 circuits op 10 wereldwijde locaties – van de bevroren East River in New York tot het fonkelen van het noorderlicht in Noorwegen.


PlayStation Plus-games voor januari: Persona 5 Strikers, Dirt 5 en Deep Rock Galactic

Deep Rock Galactic | PS4 en PS5

Deep Rock Galactic is een coöp-FPS-game voor één tot vier spelers* met stoere ruimtedwergen, 100% vernietigbare omgevingen, procedureel gegenereerde grotten en eindeloze hordes ruimtemonsters. Werk samen als een team om je een weg te graven, te verkennen en je een weg te banen door een enorm grottenstelsel vol met hordes dodelijke vijanden en waardevolle hulpbronnen. Je moet op je teamgenoten kunnen vertrouwen als je het meest vijandige grottenstelsel in de melkweg wilt overleven.

READ  Hidetaka Miyazaki "Misschien zal hij uiteindelijk niet Elden Ring spelen"

Laatste kans om PlayStation Plus-games voor december te downloaden

Onthoud: je hebt tot eind maandag 3 januari om niet alleen Godfall: Challenger Edition, Lego DC Super Villains en Mortal Shell aan je gamebibliotheek toe te voegen, maar ook de drie extra PS VR-games**: The Persistence en The Walking Dead: Saints and Sinners – Standard Edition en zelfs afvallen.

*PlayStation Plus-lidmaatschap vereist voor online multiplayer. PlayStation Plus is onderhevig aan terugkerende abonnementskosten die automatisch worden opgenomen tot de annulering. Volledige voorwaarden: play.st/PSPlusVoorwaarden*

** PS VR-headset, PS-camera voor PS4-controller en PS4- of PS5-controller is vereist om VR-functionaliteit te ervaren. Eigenaars van een PS5-console hebben een PlayStation Camera Adapter nodig om PS VR op hun PlayStation 5-console te gebruiken (aankoop is niet vereist. Bezoek hier voor details). Het wordt aanbevolen om een ​​DS4 draadloze controller te gebruiken. Voor The Walking Dead: Saints and Sinners en Until You Fall zijn PS VR- en PS Move-consoles vereist.

Written By
More from Max Mcgee
Er zijn ten minste twee afzonderlijke games in Silent Hill in ontwikkeling
Konami, het bedrijf achter Silent Hill, en Bloober Team, het bedrijf dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *