Halo Infinite dev heeft “geen plannen” om de releasedatum voor 2021 te schrappen

Sinds Halo Infinite’s releasedatum werd teruggeduwd, we hebben een flink aantal rapporten, lekken en geruchten gezien die zich verdiepen in de aankomende pc-games ontwikkeling. Men sprak van de FPS-spel wordt vertraagd vanwege de Halo tv-show, en een ander nieuw gerucht beweert dat Halo Infinite kan worden uitgesteld na 2021 en Xbox One in het proces zou kunnen verlaten. Uitgever Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries hebben het eerste ontkend en gieten nu koud water over het laatste.

“We zien daar veel nep-‘lekken ‘, dus geloof alsjeblieft niet alles wat je leest,” zegt John Junyszek, communitymanager van Halo op Twitter. “Er zijn geen plannen om onze release voor 2021 of de apparaten en platforms die we zullen ondersteunen te wijzigen. We bouwen Halo oneindig om de beste te zijn op elk apparaat / platform. “

Sinds nieuws van de Halo Oneindige vertraging brak, zijn andere details van de ontwikkeling van het spel naar buiten gekomen. Xbox-hoofd Phil Spencer onthulde dat de game bijna was opgesplitst in meerdere delen terwijl hij met Gary Whitta sprak voor zijn Animal Talking-show. Dat idee werd echter achterwege gelaten, omdat het niet de lancering zou zijn die het team wilde.

Hoewel er misschien een wachttijd is op de nieuwe Halo-game, zijn fans creatief geworden. Velen van hen herhalen het level van de gameplay van Halo Infinite die in Halo 5’s smidse, dus u kunt iets doen om uzelf bezig te houden.

We hebben ook alle Halo Oneindige wapens we hebben tot nu toe gezien. Het lijkt erop dat er een mix is ​​van oude klassiekers met een snufje nieuwe wapens om de boel op te frissen.

READ  Met Steam kun je nog steeds teruggaan naar oude gameversies, ondanks zorgen over de bèta

Written By
More from Eda Greene
Download Instagram Reels: Hoe Instagram Reels-video’s te downloaden met online downloader-tools en -toepassingen
Instagram Reels is sinds het begin enorm in populariteit gestegen. Het platform...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *