Halo Infinite Developer propt nieuwe geruchten, en sommige Xbox-fans zijn er niet blij mee

Halo oneindig ontwikkelaar 343 Industries heeft het laatste gerucht onderdrukt dat de game de ronde doet, wat veel Xbox-fans in het proces mishaagt. Wanneer Halo oneindig brengt vakantie 2021 uit, zal dit doen via de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. Een recent gerucht beweerde echter dat wanneer de sci-fi first-person shooter volgend jaar uitkomt, dit alleen voor drie van de bovengenoemde vier platforms zal zijn.

Mocht je het gemist hebben: de LinkedIn-pagina van een ontwikkelaar van de game deed deze week de ronde om Xbox One weg te laten in de lijst met platforms waarvoor de game in ontwikkeling is. Met andere woorden, het zag er destijds naar uit dat de Xbox One-versie van de game mogelijk was ingeblikt.

John Junyszek, een communitymanager bij 343 Industries, reageerde op deze speculatie en schoot het neer als niet waar. Junyszek gaat niet verder in op de details, maar er is weinig ruimte om te twijfelen aan de definitiefheid van het antwoord, dat werd gemaakt toen iemand op Twitter de communitymanager vroeg of het waar was dat de Xbox One-versie was ingeblikt.

Hoewel Xbox One-spelers die niet snel de sprong naar Xbox Series X en Xbox Series S maken, opgetogen zullen zijn om te weten dat de laatste-gen-versie van de game niet is ingeblikt, waren veel hardcore Xbox-fans eigenlijk teleurgesteld door het antwoord van Junyszek, daarbij verwijzend naar de middelen die het verspilt, de game wordt tegengehouden door de Xbox One en de hypothetische ontwikkelingsproblemen die worden veroorzaakt door het stuk oude hardware.

READ  Netflix test een timerfunctie om een ​​show of film te pauzeren

Halo oneindig is in ontwikkeling voor de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc en zal naar verwachting ergens tijdens vakantie 2021, dat wil zeggen ergens tussen oktober en december 2021, verschijnen.

Written By
More from Lesley Curry

Galaxy S20 krijgt nog een update, kijk wat er nieuw is

Samsung boekt vooruitgang in de richting van de uiteindelijke release van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *