Double Fine is niet geïnteresseerd in het maken van een Banjo-Kazooie-spel

De Xbox-gemeenschap heeft door de jaren heen de hoop weten vast te houden dat Banjo-Kazooie, eigendom van Microsoft, uiteindelijk in een of andere vorm een ​​comeback zou kunnen maken, maar Xbox-studio Double Fine heeft afstand genomen van het nemen van de hotseat.

Spreken tegen IGNlegde oprichter Tim Schafer uit dat hij speculatie had gezien dat zijn studio misschien in de rij zou staan ​​om een ​​nieuwe Banjo-Kazooie-game te maken, maar suggereerde dat de oorspronkelijke makers van de game Rare veel beter zouden passen.

“Het is interessant om over na te denken [playing with a Microsoft IP], maar ik heb het gevoel dat dat niet het beste gebruik van Double Fine zou zijn, omdat ik denk dat ons hele ding dat is [about] dingen verzinnen.

Mensen kwamen op de een of andere manier in hun hoofd dat we een Banjo-Kazooie-spel moesten doen. Waarom zou Double Fine Banjo-Kazooie maken? Heb je gehoord over dit bedrijf genaamd Rare? Omdat ik denken ze zijn er nog steeds! “

Schafer zei niettemin dat het “fijn was dat mensen aan ons denken als ze aan dat spel denken”, maar dat hij in plaats daarvan “iets nieuws wilde maken dat mensen net zo leuk vinden”.

“Ik hou echt van dat spel, en als ze aan Double Fine denken als ze denken aan felgekleurde platformgames die een genot zijn om te ervaren, dan is dat geweldig dat ze aan ons denken. Maar we houden ook van, je weet wel … we zullen verzin iets nieuws dat mensen net zo leuk vinden. “

Denk je dat Double Fine goed zou passen bij Banjo-Kazooie? Geef hieronder uw mening.

READ  Alles wat u moet weten: technologienieuws, Firstpost
Written By
More from Vanessa Hale

Microsoft Exec Talks beperkt de compatibiliteit met de terugkeer van Xbox

Hoewel de PlayStation aanzienlijke exclusieve voordelen heeft, zijn de grootste verkoopargumenten van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *