Halo Infinite krijgt ray tracing dankzij samenwerking tussen Microsoft en AMD

Microsoft heeft AMD gekozen als exclusieve pc-partner oneindige uitstraling. Hoewel dit veel marketingmogelijkheden betekent, heeft het ook geleid tot een nauwere technische samenwerking met AMD, waarvan Microsoft zegt dat het de framesnelheden in de campagnemodus zal verbeteren en uiteindelijk raytracing naar het spel zal brengen.

“We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met AMD om het Raytracing-apparaat te introduceren oneindige uitstraling, ” Noah Pinch zegtProductmarketingmanager Xbox. “Raytracing is een van onze belangrijkste ontwikkelingsprioriteiten na de lancering en we kijken ernaar uit om binnenkort meer te delen.”

Het is niet duidelijk of dit Microsoft’s gebruik van Nvidia’s DLSS-technologie (Deep Learning Super Sampling) uitsluit, maar Microsoft merkte op dat AMD “uitzonderlijk voor ons openstaat om nieuwe weergavefuncties op alle apparaten te leveren, evenals prestatieverbeteringen voor al onze gamers. “

AMD creëerde de RX 6900 XT onder de Halo-titel.
Foto: Microsoft

Naast ray tracing, die beschikbaar zou moeten zijn voor zowel Xbox Series X/S als pc, zegt Microsoft dat het AMD-partnerschap heeft geresulteerd in driverupdates die “enorme verbeteringen opleveren in frametime-prestaties in alle gebieden van de campagnemodus van de game”.

Engineering werk is ook verbeterd oneindige uitstraling Op processors met een hoog aantal cores en threads, een gebied waarin AMD uitblonk met de nieuwste Ryzen-processors. Microsoft en AMD hebben ook een bestand gemaakt HalloThema Radeon RX 6900 XT. Het is een limited edition-kaart die niet zal worden verkocht, maar Microsoft en AMD zullen cadeaubonnen geven.

Buiten de samenwerking tussen AMD en Microsoft, oneindige uitstraling Het team werkt ook met Discord en Razer Chroma RGB om ervoor te zorgen dat de game goed geïntegreerd is. oneindige uitstraling Het ondersteunt in-game Discord-serveruitnodigingen en ondersteunt zelfs Razer Chroma RGB met unieke lichteffecten.

READ  Missie San Gabriel vernietigd door brand in de vroege ochtend
Written By
More from Aubrey Mason
Cyberpunk 2077 fysieke games zijn “beschikbaar”, dus pas op voor spoilers [Update: Eerste gameplay lekt]
Update: de eerste Cyberpunk 2077-gameplay is uitgelekt. Door Resetera een streamer heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *