Halo Infinite-ontwikkelaars hebben een piano gecrasht om de geluiden voor de game op te nemen

Oneindige uitstraling Ontwikkelaar 343 Industries sloeg de piano in stukken om geluidseffecten op te nemen, en de studio onthulde ook in een nieuwe blog waarin veel aspecten van de audioproductie van de game werden beschreven. Ik raad echt aan om te kijken de video Sla de piano bovenaan de paal kapot. Het is heel bevredigend.

Maar het stemteam van de 343s gebruikte de piano niet alleen als doelwit voor verschillende scherpe instrumenten. Voordat ze het kapot sloegen, plaatsten ze een subwoofer op de piano om als resonator te gebruiken. Nadat ze het hadden vernietigd, brachten ze droogijs aan op talloze pianosnippers, “wat resulteerde in een geweldige show van zingen, geschreeuw, geschreeuw en alles daartussenin”, zeiden de ontwikkelaars. Sommige van de resulterende geluiden zijn huiveringwekkend. (Interessant is dat het stemteam voor Dood door strand Ook geknoeid met de piano Om verschillende gamegeluiden op te nemen.)

Naast details over de vernietiging van de piano, beschrijft de blog zaken als hoe sommige effecten van een geweerschot verschillen Halo 5 En de Oneindige uitstraling Geluidssysteem dat simuleert hoe geluid door game-omgevingen reist en hoe het geluidsontwerp verschilt tussen singleplayer en multiplayer. 343 zoals onthuld Oneindige uitstraling Het ondersteunt Dolby Atmos-, Windows Sonic- en DTS Headphone: X-technologieën voor virtueel surround-geluid, waardoor u ruimtelijk geluid kunt horen, zelfs als u een stereohoofdtelefoon draagt.

Als je graag audio en muziek leert in games, moet je zeker de tijd nemen om de hele blog te lezen en te horen waar 343 aan werkt. Het zijn coole dingen.

Oneindige uitstraling Het is momenteel gepland om te worden gelanceerd Deze herfst

READ  Enquête: welke iPad Pro-functie voor 2021 is je grootste passie?
Written By
More from Lesley Curry

De 3,2-liter V6 van de Alfa Romeo 159 Wagon lijkt op de Golf R32 op de snelweg

Momenteel is Ti een behoorlijk uitrustingsniveau in 2021 Julia Of Stelvio. Hij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *