Halo Infinite Xbox Series X-bundel uitverkocht bij GameStop: hier moet je kijken

GameStop heeft dinsdag eindelijk de Xbox Series X Halo Infinite-bundel van $ 550 op voorraad in een vroege verkoop voor PowerUp Rewards Pro-leden, maar de consolebundel is momenteel niet beschikbaar. Het is niet duidelijk wanneer en of er in de nabije toekomst een openbare verkoop aan niet-leden zal plaatsvinden. Nu GameStop achter ons ligt, zijn alle ogen nu gericht Amazone En beste koop, beide hebben tijdelijke aanduidingen, maar pre-orders voor het pakket zijn nog niet geopend. Als je de Halo Infinite Xbox Series X-consolebundel vooraf wilt bestellen, zijn dit de winkels die je in de gaten moet houden.

De nieuwe limited edition Xbox Series X ziet er geweldig uit oneindige uitstraling Het wordt geleverd met een bijpassende controller en een digitale kopie van het spel. De consolebundel wordt op 25 november uitgebracht, terwijl Halo Infinite zelf op 8 december wordt uitgebracht.

De Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition-bundel kost $ 550, een bonus van $ 50, hoewel je een exemplaar van de game krijgt.

Microsoft

We blijven de beschikbaarheid van de nieuwe Xbox Series X Limited Edition-bundel volgen. In de tussentijd is hier de huidige status van pre-orders voor consolebundels.

Xbox Series X Halo Infinite-bundel voor pre-orders

GameStop heeft dinsdag de Xbox Series X Halo-bundel aangevuld in een vroege-toegangsverkoop voor PowerUp Rewards Pro-leden. Het was snel uitverkocht, maar je kunt hieronder de huidige beschikbaarheid bekijken.

Een vermelding voor de Xbox Series X Halo-bundel is verschenen op Amazon. Pre-orders zijn nog niet actief, wat betekent dat je deze winkelpagina vandaag goed in de gaten wilt houden.

De lijst met Xbox Series X Halo Infinite-bundels verscheen bij Best Buy. We hebben daar nog geen pre-orders live zien gaan, dus houd deze lijst vandaag ook in de gaten. Voorraad kan op elk moment beschikbaar komen.

Walmart’s Xbox Series X Halo Infinite-bundel ging voor pre-order op 25 augustus en was snel uitverkocht. Walmart kondigt over het algemeen al vroeg aan dat de console opnieuw wordt afgesloten, en als het nog een ronde maakt voor de Halo Series X-console, zullen we die informatie hier opnemen zodra we die hebben.

Pre-orders gingen live (en uitverkocht) in de Xbox Store op 25 augustus, maar je kunt hun beschikbaarheid hieronder bekijken.

Pre-orders gingen op 25 augustus live bij Target en waren snel uitverkocht. Hieronder kunt u de actuele beschikbaarheid bekijken.

Scalper-prijzen beginnen al uit de hand te lopen, met Aanbiedingen op eBay Het is meer dan $ 1.000 voor de Halo Xbox Series X-bundel. Het is geen verrassing dat distributeurs een hoogtepunt bereikten met de limited-edition bundel, gezien hoe het afgelopen jaar is gegaan met de nieuwe generatie console-aanvullingen, maar het is niettemin een teleurstellende realiteit. Zoals altijd raden we aan om de consolebundel tegen de catalogusprijs te kopen als je kunt.

Naast de Xbox Series X limited edition Halo Infinite-console, brengt Microsoft op 25 november de Elite Series 2 Limited Edition Halo Infinite-console uit. In plaats daarvan is het groen met het Master Chief-ontwerp en oranje D-pad. De limited edition-console is exclusief voor Jim Stop en de Microsoft Store.

Seagate en Razer werken samen met Microsoft om hun eigen uitrusting met Halo-thema te produceren. Seagate Halo Infinite Special Edition Xbox Game Drive Het heeft een vergelijkbaar Master Chief-ontwerp in Halo-groen en zal in oktober beschikbaar zijn voor $ 100 (2TB) of $ 160 (5TB). Ondertussen heeft Razer een nieuwe headsetoptie voor Xbox-spelers met Halo Infinite-editie Kairo Pro, die past bij het ontwerp van de game-engine en ondersteuning biedt voor Xbox Wireless en Bluetooth 5.0 voor games met een lage latentie. Het wordt verkocht voor $ 170 en je kunt het nu pre-orderen. Beide producten worden in oktober uitgebracht.

READ  "Controlly" Mac-apps: PlayStation- en Xbox-controller kunnen als afstandsbediening worden gebruikt - downloaden, functies en meer!
Written By
More from Vanessa Hale

343 Industries nemen nieuwe talenten aan om Halo . te helpen

© 343 Industries Voorafgaand aan de Xbox- en Bethesda-show kondigde Xbox Game...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *