Red Sox haalt Bogaerts uit wedstrijd na positief testen op COVID-19

Xander Bogarts van de Boston Red Sox werd abrupt teruggetrokken uit de wedstrijd van dinsdag tegen de Tampa Bay Rays nadat de Red Sox te horen kregen dat ze positief waren getest op COVID-19, de aankondiging van een positief COVID-19-testresultaat kwam tijdens de New England Sports vierde inning. Tijdens de uitzending van de wedstrijd zei manager Alex Cora dat het team tijdens de wedstrijd nieuws ontving van een positief testresultaat, waardoor het Bogarts uit de competitie moest verwijderen. De top van de eerste helft werd gespeeld op het veld onderaan de eerste helft en in de tweede helft van de tweede helft werd Bugaretz bij de korte stop vervangen door Yairo Munoz. Cora zwaait met Bogart in de dug-out nadat hij het veld betrad om zich op te warmen in de onderste seconde, de Bogarts voeren de Red Sox aan en staan ​​zesde in de MLS met een slaggemiddelde van 298. Hij staat op de derde plaats van het team in doelpunten (77 ) en verdubbelt (33). ), en is vierde in het team met 20 thuispunten en 70 slagmensen, en de 28-jarige bezet zijn negende seizoen bij Boston, waarmee hij de derde opeenvolgende nederlaag van het team is, zei Kora na de wedstrijd van dinsdag. . “Zoals ik gisteren al zei en ik zal dat blijven zeggen, ze gaan het toernooi voor de Red Sox niet stoppen. Dat weten we, dus we moeten het uitzoeken, morgen komen opdagen, goed honkbal spelen, het de volgende doen.” dag en kom dan naar huis en kijk waar we zijn.” Bogarts is zesde Een speler van Red Sox test sinds vrijdag positief op COVID-19. Spelers die eerder positief hebben getest op coronavirus zijn onder meer All-Stars naaste Matt Barnes, supercompagnon Enrique “Kiki” Hernandez, Cristian Arroyo, linker bowler Martin Perez en rechter bowler Hirokazu Sawamura. Alle vijf staan ​​ze momenteel op de COVID-19-gerelateerde blessurelijst van het team, linker bowler Josh Taylor is beoordeeld in nauw contact met Barnes en bevindt zich momenteel op COVID IL en in quarantaine. Manager Alex Cora zei niet of Taylor positief testte op COVID-19, daarnaast hebben twee leden van de coachingstaf van Red Sox, kwaliteitscontrolecoach Ramon Vasquez en kracht- en conditiecoach Kiyoshi Momoz, ook positief getest op het coronavirus. De eerste honkcoach, Tom Goodwin, is beoordeeld in nauw contact met Vasquez en zit in quarantaine. Goodwin werd eerder deze maand in Canada in een korte quarantaine geplaatst nadat hij in nauw contact was geweest met bankcoach Will Venable, die tijdens een roadtrip in Toronto positief testte op COVID-19. Relevante besmette lijst voor de hele maand augustus maar testte uiteindelijk negatief op coronavirus. Die lijst omvat Barnes, rookie-voetballer Garen Doran, hitter / all-star-speler JD Martinez en Taylor.

READ  Speldaggids: Boise State Broncos vs Hawai'i Rainbow Warriors

Xander Bogarts van de Boston Red Sox werd abrupt teruggetrokken uit de wedstrijd van dinsdag tegen de Tampa Bay Rays nadat de Red Sox op de hoogte waren gebracht dat hij COVID-19 had.

De aankondiging van een positief COVID-19-testresultaat kwam tijdens de vierde ronde van de uitzending van de wedstrijd op het New England Sports Network.

Hoofdcoach Alex Cora zei dat het team tijdens de wedstrijd nieuws kreeg van een positief testresultaat, waardoor ze Bogarts uit de competitie moesten schoppen.

Bogaerts, drievoudig MLB All-Star, Raak één RBI aan de bovenkant van de eerste helft Hij speelde het veld onderaan de eerste.

In de 2e2 werd Bokrat in de korte stop vervangen door Yairo Munoz. Cora zwaait met Bogart in de dug-out nadat hij het veld had betreden om op te warmen voor de tweede helft van een seconde.

De Bogaerts leiden de Red Sox en staan ​​zesde in de MLS met een slaggemiddelde van 298. Hij staat derde in het team in punten (77) en dubbelspel (33) en vierde in het team met 20 thuispunten en 70 schoten.

De 28-jarige is bezig aan zijn negende seizoen bij Boston en is daarmee de langst dienende speler van het team. Hij startte in de MLS shortstop in de 2021 MLB All-Star Game.

“We moeten doorgaan”, zei Cora na de wedstrijd van dinsdag, de derde achtereenvolgende nederlaag van het team. “Zoals ik gisteren al zei en ik zal dat blijven zeggen, ze gaan het toernooi voor de Red Sox niet stoppen. Dat weten we, dus we moeten dat uitzoeken, morgen komen opdagen, goed honkbal spelen, het de volgende doen dag en ga dan naar huis om te zien waar we zijn.”

Chris O’Meara

Boston Red Sox-manager Alex Cora, links, en leden van de coachingstaf dragen beschermende maskers tijdens de zesde inning van een honkbalwedstrijd tegen de Tampa Bay Rays op dinsdag 31 augustus 2021 in St. Petersburg, Florida (AP-foto)

Bogarts is de zesde Red Sox-speler die sinds vrijdag positief test op COVID-19. Spelers die eerder positief getest zijn op het coronavirus zijn All Stars Closer Matt BarnesEn Een speler met een overvloed Enrique “Kiké” Hernandezoplichter Christian Arroyo, Linkshandige werper Martin Perez En Rechterhandkruik, Hirokazu Sawamura. De vijf staan ​​momenteel op de teamlijst van met COVID-19 besmette personen.

READ  Tekstschrijver Manoj Muntashir vertelt over zijn nieuwe nummer 'Dil Tod Ke', remixen en worstelingen waarmee hij in de industrie werd geconfronteerd (exclusief)

Links bowler Josh Taylor is beoordeeld in nauw contact met Barnes en bevindt zich momenteel op COVID IL en in quarantaine. Regisseur Alex Cora zei niet of Taylor positief testte op COVID-19.

Daarnaast zijn ook twee leden van de coachingstaf van Red Sox, kwaliteitscontrolecoach Ramon Vasquez en kracht- en conditiecoach Kiyoshi Momose, positief getest op het coronavirus.

De eerste hoofdcoach van Boston, Tom Goodwin, staat in nauw contact met Vasquez en zit in quarantaine. Goodwin moest eerder deze maand korte tijd in quarantaine in Canada nadat hij was veroordeeld tot nauw contact met Bankcoach Will Venable, die tijdens een roadtrip in Toronto positief testte op COVID-19.

Een aantal Red Sox-spelers werd in augustus op de COVID-19-lijst gezet, maar testte uiteindelijk negatief op het coronavirus. Die lijst omvat Barnes, beginnende voetballer Garen Duran, All-Star Aangewezen/Verdedigende Speler J.D. Martinez en Taylor.

More from Madison Garrett

De nieuwe Xbox-functie lost lage downloadsnelheden op

Eindelijk is er een nieuwe Xbox-functie onderweg om een ​​groot probleem met...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *