Halo TV onthult nieuwe optredens in Warthog and Marines

We wachten nog geduldig om er een eerste blik op te werpen Hallo Tv-serie via trailer voor de onthulling, maar onlangs zijn er meer afbeeldingen van de live rekwisieten van de show online opgedoken. Deze keer kunnen we zelfs een frisse blik werpen op hoe de meest iconische auto in de geschiedenis van de videogamefranchise eruit zal zien in deze mod.

Gedeeld op Twitter door gebruiker Mikethehuman, 2 nieuwe foto’s van een groep Hallo Verscheen nu. Hoewel geen van deze foto’s veel laat zien, kunnen we een deel van de bepantsering zien die de mariniers van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties zullen dragen om een ​​geheel nieuwe glimp van Warthog te evenaren. Voor degenen die op de een of andere manier niet bekend zijn met dit voertuig: de Warthog is een SUV in zakformaat die al in Halo is geweest en dateert uit Bestrijd evolutie​ Zijn uiterlijk hier op de tv-show ziet er op zijn zachtst gezegd geweldig uit. Hoewel we een bestand hebben gezien Een korte opname van een varken In het verleden was het nog steeds zo cool dat de crew die aan de show werkte, zijn iteratie in de echte wereld kon maken.

Verrassend genoeg was dit al een enorm belangrijke week voor het nieuws Hallo Als geheel. Nog maar een paar dagen geleden werd aangekondigd dat de show, wanneer deze volgend jaar wordt uitgebracht, eigenlijk niet meer op Showtime wordt uitgezonden. Het zal eerder zo zijn Komt naar Paramount +Die staat gepland om op 4 maart live te beginnen.

Omgekeerd heeft 343 Industries ook een aantal nieuwe details onthuld over de Oneindige uitstraling deze week. De meeste van deze nieuwe verhalen zijn afgehandeld Hoe was de gamewereld georganiseerd?, Maar wat opwinding wordt ook geboden in het info-dumpbestand. Ooit gaf deze intimidatie ons een beter idee over Wie kan de belangrijkste slechterik in het spel worden

Over het algemeen bevindt Halo zich nog steeds in een behoorlijk solide ruimte en volgend jaar zou alleen maar moeten bewijzen dat het de dingen zo veel beter maakt voor de oude fans. Met Oneindige uitstraling En deze tv-serie, die respectievelijk in de herfst van 2021 en 2022 zal verschijnen, wordt volgend jaar zeker heel spannend.

Wat is uw verwachtingsniveau Hallo Tv programma? En wanneer denk je dat we de eerste trailer van de serie zullen zien verschijnen? Zorg ervoor dat je me je beste inschattingen geeft in de comments of op Twitter op Betrouwbaar

READ  Android-apps zijn voor sommigen gecrasht, maar Google werkt eraan om het probleem op te lossen
Written By
More from Lesley Curry

Nintendo registreert een nieuw handelsmerk voor The Legend Of Zelda: Phantom Hourglass

Er is veel gepraat over de mogelijkheid dat Nintendo een aantal oude...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *