Xbox Manager geeft een illustratie van een geruchten evenement

Een van de grootste stemmen in het Xbox-team gaf wat opheldering over de geruchten over een aankomend evenement met betrekking tot het bedrijf. Hoewel de kans dat een dergelijke gebeurtenis zich voordoet niet volledig is ontkend, zou de gebeurtenis zelf veel kleiner van aard lijken als deze zou plaatsvinden.

Op Twitter gaf Xbox General Manager Aaron Greenberg fans een update over de geruchten over de Xbox-show die naar verluidt in maart zal plaatsvinden. Greenberg deelde een bevestigd artikel Eden Ring Het kan verschijnen in het evenement, waarvan toen werd gezegd dat het helemaal niet gebeurde. “Gewoon om verwachtingen te wekken: het gebeurt niet”, zei Greenberg duidelijk. “Er zijn altijd dingen die we in de maak hebben, maar niets zal binnenkort advertenties voor games of wereldpremières zoals deze laten zien.”

Zoals eerder vermeld, ontkent Greenberg de mogelijkheid van een soort Xbox-presentatie niet volledig, maar het feit dat het geen grote aankondigingen of nieuwe onthullingen bevat, vertelt ons dat het waarschijnlijk niet al te veel hoop zal wekken. ​ Toen de geruchten over het evenement ongeveer een week geleden begonnen op te duiken, werd er alleen maar over gezegd dat het voor Xbox een manier zou zijn om officieel de overname van ZeniMax Media aan te kondigen. Xbox zal waarschijnlijk ook praten over wat hij van plan is te doen met Bethesda in de toekomst terwijl hij lid wordt van Xbox Game Studios.

Voorlopig is het duidelijk dat Xbox geen enkele vorm van presentaties aan het publiek heeft aangekondigd, maar als dat verandert, houden we u uiteraard op de hoogte. In de tussentijd kun je hier alle andere Xbox-dekking volgen.

Zelfs met lage verwachtingen, hoop je volgende maand nog steeds iets nieuws van Xbox te horen? Laat het me weten onderaan in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar

READ  smerig en opwindend old-school racen
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox viert de aankoop van Bethesda met ‘Unique Paintings’

Nieuws Microsoft houdt nieuws over de overname van Bethesda in het achterhoofd,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *