Handelaren gezocht in de nieuwe wereld

Er zijn veel manieren om een ​​level omhoog te gaan Nieuwe Wereld MMO van Amazon. Als je je niet aanspreekt in een volledige wapenrusting en cruisen door de wildernis om vijanden te doden, waarom zou je dan niet gaan foerageren en een heerlijke picknick verzamelen voor je bondgenoten om mee te nemen als ze ten strijde trekken? Of een paar uurtjes hout hakken en ambachtelijke meubels maken voor in huis?

In theorie kun je level 60 bereiken zonder een ander wezen kwaad te doen – hoewel je misschien iemand anders moet vragen om vlees voor de soep te halen. Naarmate je je vaardigheden op het gebied van verzamelen, verfijnen en knutselen verbetert, krijg je toegang tot hogere niveaus van recepten om betere items te maken. Deze vaardigheden hebben veel tijd nodig om te maximaliseren, dus juweliers of wapensmeden op meesterniveau zijn erg gewild.

Zelfs als je niet van plan bent je carrière in de Nieuwe Wereld te wijden aan het onder de knie krijgen van een handelsvaardigheid, is het toch de moeite waard om een ​​korte omweg te maken om een ​​ijzeren ader te ontginnen of bomen om te hakken, aangezien je ervaring opdoet en genoeg middelen hebt om aan te scherpen en verkopen, of inleveren bij de gemeente.

Bovendien is vreedzaam vissen aan het water een leuke afwisseling van weglopen voor een menigte knorrige skeletten.

Als je een aspirant-vulkaan bent, een wapensmid of ingenieur in de nieuwe wereld, of graag verstrikt raakt in mijnbouw, visserij of het oogsten van alles wat in zicht is, ga dan nu naar Aeternum met Koop Nieuwe Wereld op Steam.

READ  De remaster van The Legend of Mana komt in juni naar Switch, PS4 en pc

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Nieuwe Wereld Gezocht”; “Type: “Promotie”; “Categorie”: “Nieuwe Wereld”}”, “Gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Amazon Games”, “genre”: “Survival”, “title”: “New World”, “genres”:[“Survival”,”MMO”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Humble Choice December 2020 bevat 14 games en een maand EA Play Pro
Het is weer een maand, wat betekent dat het tijd is om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *