Streamer heeft de afgelopen dagen 350.000 keer “Mario” gezegd

Screenshot van Twitch

schermafbeelding: Zenuwtrekking

Als je een woord zo vaak herhaald wilt horen dat het zijn hele betekenis verliest (semantische verzadiging, het is echt), geniet dan van deze stream van de man die zich ertoe heeft verbonden het woord “Mario” opnieuw te zeggen een half miljoen keer.

Dit is een Canadese streamer Necro, die zichzelf vorige week ten doel had gesteld om ‘Mario’ te zeggen telkens wanneer iemand een bijdrage leverde aan zijn kanaal. Als ze 1 beetje bijdroegen, zou hij het één keer zeggen. Voor $ 1 zou hij het 100 keer hebben gezegd. Voor elke sub in zijn kanaal moest hij het 250 keer zeggen.

Op het moment van de pers is deze onzin volledig uit de hand gelopen, met het aantal keren dat hij het woord moet zeggen staat momenteel op 557.000. Na 119 cumulatieve uren uitzenden (maak je geen zorgen, hij slaapt tussendoor) heeft Mario 345.000 keer gezegd .

Je moet het tien keer achter elkaar zeggen en kijken hoe het klinkt. Stel je nu voor hoe het eruit zou zien nadat je het had gezegd 557000 keer.

het is niet Alleen maar Een woord dat hij zou kunnen zeggen, waarschijnlijk zodat hij niet gek zou worden, maar hem op elk moment in de val kon lokken, en zelfs als hij midden in een gesprek zat, zou hij nog steeds een paar Marius achter elkaar moeten uitschakelen om te voorkomen dat het doel onbereikbaar wordt.

You can Controleer de stream hier als je wilt, hoewel pas nadat je hebt gezien hoe het allemaal werkt, hier een fragment is:

Bedankt speler!


Lees verder

De statistieken zeggen dat de kloof tussen Amouranth en andere vrouwelijke topkeuzes op Twitch enorm is

Afbeelding van het artikel getiteld Streamer Has Said & # 39;  Mario & # 39;  345.000 keer in de afgelopen dagen

afbeelding: Zenuwtrekking

Toen Caitlin “Amoranth” Siragoza Niet verbannen van Twitch Wat betreft zaken als het dragen van een paardenmasker en suggestief zwaaien met een microfoon, die trekken maand na maand enorme aantallen kijkers. Ze was niet alleen de Twitch-livestreamleider voor de maand oktober, ze verzamelde ook bijna net zoveel kijkuren als de volgende twee grootste advertentiebanners samen.

Dat is volgens de laatste gegevens van Twitch-analysebedrijf Twitch StreamElements, via Rainmaker.gg, waaruit blijkt dat Siragusa vorige maand bijna 3,1 miljoen kijkuren had, bijna het dubbele van de geschatte 1,7 miljoen van Imane “Pokimane” Anys en de 1,5 miljoen van SadDummy.


READ  Indore's PhD Vegetable Seller Raisa Ansari's protest in het Engels is viraal
Written By
More from Aubrey Mason
Dit zijn de PlayStation Plus-games voor …
PlayStation Plus-abonnees kunnen deze maand weer uitkijken naar twee nieuwe gratis games....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *