Handelt ‘Diablo 4’ grote seizoensgebonden verhaalinhoudsuitbreidingen in?

Handelt ‘Diablo 4’ grote seizoensgebonden verhaalinhoudsuitbreidingen in?

Hoewel we weten dat Diablo 4 van plan is een live-dienst te worden en de afgelopen tien jaar seizoenen als Diablo 3 hebben gehad, lijken de dingen een van de historische kernonderdelen van de game te veranderen, als recente interviews een indicatie zijn.

Detective spel Het heeft momenteel een geweldig coverstory voor Diablo 4, en wat ik eruit haal, vooral een citaat van Associate Game Director Joe Piepiora, is dat het spel grote uitbreidingen zoals Lord of Destruction of Reaper of Souls zou kunnen schrappen ten gunste van meer vlezige seizoenen.

Het interview leidde tot Piepiora’s onwil om het woord “uitbreiding” te gebruiken als het over inhoud na de lancering gaat. In plaats daarvan wil de game “nauwkeurige” updates bieden voor drie lange seizoenen die ook zullen komen met zinvolle verhaalinhoud, iets waar Diablo 3 seizoenen helemaal geen focus op had. Natuurlijk komt dit met een gevecht met zowel gratis als betaalde nummers en uh, nou, ik denk dat ik zie wat we hier doen.

Het is bijna alsof Diablo 4 iets probeert te doen dat op zijn minst een beetje aanvoelt als Destiny 2, ook al heeft Destiny 2 seizoenen met een verhaal En jaarlijkse uitbreidingen. Maar ik weet niet zeker of Diablo 4 de middelen heeft om beide te doen, dus vertel me wat aantrekkelijker zou kunnen zijn voor Blizzard en Activision: één keer een uitbreiding van $ 40 verkopen tijdens de levensduur van de game, of elk $ 40-60 aan seizoenskaarten verkopen. voor het komende decennium zal Diablo 4 er waarschijnlijk zijn? Ja, je begrijpt het nu toch?

READ  Walker Buehler start Game 1 van de wildcard-ronde voor de Dodgers

Een deel van mij vindt dit niet echt leuk, gezien het feit dat Diablo’s Lord of Destruction en Reaper of Souls de hoofdrollen waren in D2 en D3. Met name Reaper of Souls was het moment waarop D3 de zaken echt veranderde door een enorme hoeveelheid content toe te voegen en de manier waarop de game werd gespeeld volledig te vernieuwen.

Ik maak me ook zorgen over een game die belooft elk kwartaal zinvolle verhaalinhoud te leveren. Bijna elke rechttoe rechtaan game die heeft geprobeerd zich op seizoensbasis aan een roadmap van thematische PvE-content te houden, is feilloos mislukt. alleen een erg Weinigen zijn zo succesvol geweest als Destiny 2 of Genshin Impact, en natuurlijk hebben die games nog steeds veel problemen. Dus terwijl ik hoopt Dit zou prima werken, ik denk dat het gepast is om sceptisch te zijn. En ook het idee van grote uitbreiding mislopen, als dat inderdaad is wat hier aan de hand is.

We krijgen al enkele aanwijzingen dat Blizzard al een tijdje wegloopt van uitbreidingen voor een game als deze. Met de enorme verkopen van Diablo 3 en de verkopen van Reaper begreep niemand echt waarom er nog een uitbreiding voor D3 werd gemaakt en hoe die eruit zag. snijden Als onderdeel van de uitbreiding werden later stapsgewijs nieuwe gebieden, twee missies en de Necromancer-klasse uitgebracht. Dus als Diablo 3 geen nieuwe uitbreiding bij elkaar kon krijgen terwijl daar alle reden voor was, zou dat het begin kunnen zijn geweest om het concept helemaal te verlaten.

READ  De filmtrailer van Dynasty Warriors bevat enorme veldslagen, magische krachten en Lu Bu

ik meen het zou kunnen Zakelijk, afhankelijk van hoe de seizoenen verlopen en of Blizzard de zaken bij kan houden. En natuurlijk als de microtransacties die aan deze klassen zijn gekoppeld, elkaar niet overlappen. Maar ja, ik ga over een jaar veel uitbreiding missen als we zo doorgaan.

Volg mij op TwitterEn YouTubeEn Facebook En Instagram. Meld u aan voor onze gratis wekelijkse inhoudsnieuwsbrief, God rolt.

Pak mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn-trilogie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *