Handige smartphone-apps als je in Spanje verblijft

Smartphone of tablet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en wordt ook veel gebruikt tijdens vakanties. Natuurlijk is het gemakkelijk om op je smartphone of tablet het actuele Spanje nieuws te lezen op SpainToday of om tips en weetjes over Spanje weetjes te vinden terwijl je in Spanje bent, maar er zijn ook handige apps die je kunt gebruiken tijdens je vakantie in Spanje.

Naast de gebruikelijke smartphone applicaties zoals WhatsApp, Instagram, Facebook, Spotify, Netflix of ZiggoGo zijn er nog vele andere applicaties die het verblijf in Spanje makkelijker maken. Hieronder hebben we er een aantal op een rijtje gezet. Heb je tips? Laat het ons weten door onder het artikel te reageren

Google Maps (navigatie en meer)

Voor wie geen extra navigatiesysteem mee wil nemen op vakantie kan het handig zijn om Google Maps op een mobiele telefoon of tablet te gebruiken. Met deze applicatie kun je niet alleen je vakantielocatie en omgeving bekijken op een kaart, satellietbeeld of op straatniveau, maar het is ook mogelijk om te navigeren en nog veel meer, zoals beschreven in ons artikel over Google Maps.

Nu kost het gebruik van Google Maps meestal veel verkeer en dit is echt onwenselijk, ondanks de gratis roaming binnen de Europese Unie. Daarom is het mogelijk om kaarten naar uw smartphone te downloaden, zodat u het resort of de kustomgeving kunt installeren voordat u op vakantie gaat om offline te bekijken. beschikbaar voor mij iOS En de Android .

Op vakantie in Spanje met Google Maps

Er zijn smartphone-apps die erg handig zijn bij een bezoek aan Spanje. Een daarvan is Google Maps voor stratenplannen, navigatie, restaurants en nog veel meer.

Google vertaler

100K woordenboek op zak: Deze geweldige app vertaalt tussen 64 talen, waaronder Nederlands, Duits, Engels, Chinees en natuurlijk Spaans, Catalaans etc. Je kunt woorden of zinsdelen typen, maar je kunt ze ook uitspreken en zelfs vertalingen spreken. Het werkt online en offline en is beschikbaar voor iOS En de Android .

READ  OSSC, ANM, Apothekerstoegangskaart uitgegeven aan verpleegkundigen die in OSSC werken; Hier is hoe te downloaden

ANWB Vakantiehulp

Op vakantie is vaak alles net even anders. Verkeer in Frankrijk, alarmnummers in Spanje… Gelukkig kun je met de ANWB Vakantiehulp app overal helpen. Vind tol- en brandstofprijzen, route-informatie, lokale verkeersregels, ANWB alarmcentrale en meer in één gebruiksvriendelijke app. Gebruik het voor en onderweg. beschikbaar voor mij iOS En de Android . (Kan alleen in Nederland worden geïnstalleerd)

InfoMedusa (kwal)

Als je in Spanje naar het strand gaat, kun je er soms gewoon niet omheen, kwallen. Om erachter te komen of er kwallen op jouw favoriete strand zitten, kun je de Spaanse app InfoMedusa gebruiken. Met deze app kun je niet alleen weten of er echt kwallen op het strand zijn, maar ook voorspellingen voor kwallen langs de breedte van de kust. Zo makkelijk. beschikbaar voor mij iOS En de Android .

AlertCops (politie)

Er is een applicatie voor Iphone en Android smartphones zodat je direct aangifte kunt doen zonder Spaans te spreken. Als u het slachtoffer bent van een misdrijf, is aangifte doen net zo moeilijk als worden blootgesteld aan een misdrijf als u geen Spaans spreekt.

Deze applicatie kan worden gedownload van Google apps En de Een appel Dan moet je je registreren en bevestigen met een sms. Zodra dit voorbij is en men is geaccepteerd, kan men elke misdaad aan de overheid melden zonder Spaans te spreken. Daarnaast kan men de gps-functionaliteit van de smartphone aan deze app koppelen en weet de politie bij gebruik van de app waar je bent.

Leer Spaans met 6000 woorden

Spaans leren is een app met meer dan 6000 woorden. Deze zijn allemaal onderverdeeld in verschillende delen en categorieën. Je begint met een relatief eenvoudig niveau, waarna de moeilijkheidsgraad oploopt. Daarnaast is de Leer Spaans app ook offline te gebruiken, net zo makkelijk als je bijvoorbeeld in een tapasbar zit. beschikbaar voor mij iOS En de Android .

READ  'Kabinet werkt aan aanscherping coronamaatregelen'

Tripadvisor

Op Tripadvisor vindt u miljoenen reizigersbeoordelingen, foto’s en kaarten van verblijfplaatsen, hotels en bezienswaardigheden over de hele wereld en nog veel meer in Spanje. Je kunt direct via de app een vlucht of hotel boeken en opties vinden bij jou in de buurt. Perfect voor en tijdens de vlucht. beschikbaar voor mij iOS En de Android .

Reservering

Met de Booking.com-app kun je direct een hotel boeken, papierloos inchecken en offline kaarten bekijken. U kunt kiezen uit meer dan 855.000 hotels, appartementen en vakantiehuizen. Kies de beste plek om te verblijven met meer dan 77 miljoen beoordelingen. Ook voor last minute hotelboekingen zodra u in Spanje aankomt. beschikbaar voor mij iOS En de Android .

AirBnB

Naast Booking.com is er ook de meest tegenstrijdige AirBnB in Spanje om privé-accommodaties in Spanje te vinden. AirBnB is bijna overal ter wereld vertegenwoordigd en via de app kun je gemakkelijk reserveren en contact houden met je gastheer of gastvrouw. beschikbaar voor mij iOS En de Android .

More from Madison Garrett
Xiaomi Mi 10 Pro Android 11-update nu beschikbaar: download deze nu
Heb je een Xiaomi Mi 10 Pro en wacht je op Android...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *