Het Coconut Mall-nummer van Mario Kart 8 heeft een wilde update gekregen en het internet begint het op te merken

Deze week uitgebracht, Nintendo De tweede golf van Mario Kart 8 Deluxe’s ​​Booster Course DLC-pakket, inclusief Sky High Sundae – Een geheel nieuwe toevoeging aan de Mario Kart-franchise.

Het was een Nintendo-advertentie Dit werd gevolgd door een video die het internet verraste. Het onthulde dat Coconut Mall, een cursus die voor het eerst op de Wii werd geïntroduceerd, een kleine update krijgt. In de nieuwe versie zullen Shy Guy-coureurs die wachten bij de finishlijn – het laatste obstakel dat coureurs tegenkomen bij het bereiken van de finishlijn – chaotisch donuts draaien in hun pogingen om spelers te vertragen.

Zoiets ziet er beter uit, dus hier is de gelinkte video die je de update laat zien en hoe Shy Guys je probeert af te leiden.

De video, waarin te zien is hoe prinses Peach zwaar wordt bekritiseerd door een verlegen man nadat ze is gebombardeerd met een rode schelp, is viraal gegaan en heeft meer dan 33.000 likes en meer dan 700.000 views verzameld.

Het internet kon duidelijk het memepotentieel van dit nieuwste juweeltje niet weerstaan.

TheNCSmaster tweette deze hilarische video Een vergelijking van hoe Shy Guys in wezen strijden in dezelfde donut-spinwedstrijd waaraan Mordecai en Rigby meedoen, om een ​​cameo te hebben in hun favoriete politieshow in de Carter and Briggs of Regular Show-aflevering.

ElliotDuby heeft Saul niet echt gebeldmaar hij verwees naar de Breaking Bad-aflevering waarin Walter White gek wordt van het draaien van een donut in Walter Jr’s rode Dodge Challenger SRT8.

Maar het meest hilarische was dat de pagina van Ronald MacDonald uit de context was geraaktMcDonaldsOOC tweette deze hilarische video van die goede oude Ron die rondloopt in een rare McDonald’s-mobiel.

Maar het potentieel van de meme is natuurlijk onbeperkt, en dat is slechts een duidelijk kenmerk van de meer dan 2.800 geciteerde tweets die zijn bijgevoegd, dus bekijk de rest zelf in de originele tweet die hierboven is gelinkt!

Voor meer informatie over Mario Kart 8 en de online memecultuur (is het nog steeds Morbin-tijd?) blijf bij IGN!

Diego Ramos Bechara is een freelance schrijver bij IGN ​​die fan is van alles wat met Star Wars, Rockstar, Naughty Dog en Batman te maken heeft.

Je kunt hem volgen op Twitter @DRamosBechara.

READ  Op ritme gebaseerde coöphits voor Soundfall PS5 en PS4 dit voorjaar - PlayStation.Blog
Written By
More from Aubrey Mason
Bowser verdacht van het verkopen van gadgets om illegaal Nintendo-spellen te spelen | NU
Een 51-jarige Canadees genaamd Gary Bowser wordt het vermoedelijke verkocht een gadget...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *