Harry Potter mobiele game krijgt een grote update die beroemde schurken toevoegt

Pokemon Go-ontwikkelaar Niantic’s Harry Potter mobiele game, Wizards Unite, introduceert een reeks schurken en kwaadaardige wezens in de nieuwe Adversaries-update.

Deze update, de “grootste feature-release van het jaar”, voegt nieuwe kwaadaardige personages toe om tegen te vechten. Deze omvatten de slechte jongen Draco Malfidus en de snode Bellatrix Lestrange. De weerwolf Fenrir Greyback is ook inbegrepen bij de update, samen met de Basilisk.

Deze schurken komen naar Wizards Unite als onderdeel van de nieuwe maandelijkse patches van de game. Spelers kunnen beloningen verdienen, zoals Wizarding en Challenge XP, naast andere bonussen, voor het verslaan van de slechteriken.

De Adversaries-update voegt ook een nieuw Adversaries-register toe, een compendium van meer dan 75 verzamelobjecten die spelers kunnen verzamelen. Er zijn ook meer gevechtslessen beschikbaar in dit register.

Ga naar de Wizards Unite-website voor een volledig en gedetailleerd overzicht van de Adversaries-update.

Een andere Harry Potter-game, Hogwarts Legacy, is in ontwikkeling voor release op PS5 en Xbox Series X | S in 2021. Terwijl de controverse rond auteur JK Rowling wervelt, heeft Warner Bros. bevestigd dat ze niet direct betrokken is bij de ontwikkeling van de game.

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

READ  Kijken en luisteren
Written By
More from Eda Greene

Directe downloadlink: Windows 10 KB4598291 voor versie 20H2 / 2004

Microsoft heeft een nieuwe preview-update KB4598291 uitgebracht voor Windows 10 releases 20H2...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *