Hatsune Miku Logic Paint S wordt op 18 maart gelanceerd

Logic Paint Hatsune Miku S. De Switch wordt op 18 maart via de Nintendo eShop gelanceerd voor 1.500 yen, Crypton Future Media Reclame maken​ De game is tot 31 maart beschikbaar met 25% korting (de verkoopdatums kunnen enigszins variëren, afhankelijk van je regio). Ondersteunt Engelse en Japanse taalopties.

Het puzzelspel werd voor het eerst gelanceerd voor iOS App Winkel En Android via Google apps In maart 2020.

Hier is een overzicht van het spel, via Crypton Future Media:

Logic Paint Hatsune Miku S. Het is een puzzelspel waarin spelers vierkanten invullen met behulp van de nummers bovenaan en links op het raster als hints om de puzzel te voltooien. De game is gebaseerd op de eerder uitgebrachte app voor smartphonegames, Hatsune Miku logicaschilder Uitgebracht in maart 2020. De basisstroom van de game is bewaard gebleven, aangezien spelers verschillende kunstwerken van Miku en andere Piapro-personages kunnen verzamelen, maar de game is verbeterd als de allereerste Nintendo Switch-game die is uitgebracht door Crypton.

Hoofdafbeelding van Nintendo Switch door NEGI. In vergelijking met de smartphone-app bevat de Nintendo Switch-editie meer puzzels en illustraties, evenals nieuwe functies zoals het kiezen van je favoriete personage en missies opruimen om nummers te ontgrendelen. Verzamel meer kunstwerken door puzzels op te lossen in Miku en de kamer van haar vrienden terwijl je geniet van schattige liedjes en personages!

Punt 1: Het aantal puzzels en illustraties is toegenomen in vergelijking met de app!

Er zijn meer dan 350 puzzels. Het aantal artefacten dat je kunt verzamelen is verhoogd door puzzels te verwijderen. Er zijn 20 x 20 puzzels toegevoegd aan de Nintendo Switch-editie en je kunt nu proberen de moeilijkste puzzels op te lossen. Alle toegevoegde puzzels zijn nieuwe inhoud, dus zelfs als je al van de app-versie hebt genoten, kun je nog steeds met een nieuw gevoel van alle puzzels genieten.

Punt 2: Zet muziek door taken te wissen!

Door taken te wissen, kunt u de muziek ontgrendelen die u als achtergrondmuziek kunt instellen. Er zijn in totaal 18 nummers. Alle nummers zijn nieuw en speciaal voor ontworpen Logic Paint Hatsune Miku S., Geselecteerd via Piapro officiële samenwerking. Een van de kenmerken van dit puzzelspel is dat je nieuwe liedjes van Hatsune Miku en andere personages kunt tegenkomen die nog niet veel mensen kennen. Vind je nieuwe favoriete liedje!

Punt 3: Geniet van puzzels met je favoriete personage!

Op de Nintendo Switch-editie kun je nu een van de zes Piapro-personages kiezen om aan te moedigen terwijl je aan de puzzels werkt. Bovendien verandert het interieur van de “kamer”, waar je kunstwerken kunt bekijken die zijn verzameld door puzzels op te lossen en naar nummers van Clearance Missions te luisteren, afhankelijk van het personage dat je kiest. Kies je favoriete personage en geniet samen van de puzzels!

Bekijk de lanceringsaankondiging hieronder.

READ  Ubisoft installeert DRM-servers en maakt het op de een of andere manier erger
More from Madison Garrett

Testing & Tracing Commissie: “De Coronalert app blijft ook …

De Coronalert-app blijft belangrijk, ook met de nieuwe teststrategie en de nieuwe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *