Gaat u zaterdag 20 maart op schoonmaakbeurt? – Trillingen

Felsen – Zaterdag 20 maart is de Nationale Zuiveringsdag. Als Philsen doen wij hier enthousiast aan mee! Het is de dag om de vuilnis op te ruimen. Want als we een afslag nemen … waarom maken we dan niet schoon?

Doe jij mee op zaterdag 20 maart? Het enige wat je nodig hebt is een vuilniszak, een paar handschoenen en een goed humeur! Help Felson met opruimen in de lente!

Waarom doe je mee?

Afval opruimen is erg leuk! Vooral als je het doet met een vriend of je familie. Gebruik bijvoorbeeld de bingokaart: wie vond als eerste alle dingen? De bingokaart kan worden gedownload van velsen.nl/opschoondag

Bovendien zijn er ook een aantal geweldige prijzen te winnen! Upload op 20 maart een foto op Facebook, Instagram of Twitter of solliciteer bij de gemeente Velsen (06408978 75) met de hashtag #Velsenschoon en maak kans op één van de vijf prijzen!

Doe je mee aan de Velsenschoon-rally?

Gebruikt u een omweg-app? Schrijf je nu in voor de echte Velsense schoonmaakbeurt. Zo kun je na 20 maart nog een opruimtour doen! Download de Ommetje-app en voer deze code in om lid te worden van het # Velsenschoon-team: ACWHG.

Crownmaatregelen

Het schoonmaken van afval valt ruimschoots binnen de huidige halo-normen. Blijf anderhalve meter bij u vandaan en zorg ervoor dat u alleen, met uw gezin of met een vriend (in) gaat. Gebruik bovendien een stok of handschoenen om het afval op te ruimen. Heeft hij het ergens erg druk? Ga dan ergens anders heen. Blijf thuis als je klachten hebt.

READ  PSSSB Vet Inspector 2021 Admission Card vrijgegeven; Check de downloadlink

Rotary Felsen-ondersteuning

Rotary Velsen ondersteunt de opruimactie door bewoners voor te lichten over zwerfafval. Rotary plaatst tegels op openbare plaatsen met de tekst “Hier begint de zee, gooi alstublieft niet naar binnen” om mensen en kinderen te laten beseffen dat als je afval op straat gooit, het vaak via regen en windwater in zee terechtkomt. Gisteren legde wethouder Bram Diepstraten de eerste tegels in het Pieter Vermeulen Museum. Basisscholen kunnen gratis een plaat bestellen via [email protected]

Foto:

Katji helpt ook bij het schoonmaken. Foto: geleverd

More from Madison Garrett
De klassieke Quake krijgt een likje verf voor een verjaardag
De aankondiging kwam tijdens QuakeCon, de jaarlijkse fanconferentie van het klassieke schietspel....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *