Hazel Sky releasedatum aangekondigd voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch

Nieuws

Ontwikkelaar Coffee Addict Studio en uitgever Neon Doctrine hebben een releasedatum aangekondigd voor het avonturenspel Hazel Sky.

Ontwikkelaar Coffee Addict Studio en uitgever Neon Doctrine hebben een releasedatum aangekondigd voor het avonturenspel Hazel Sky.

De game komt niet aan voor het releasevenster van juni dat in mei werd aangekondigd, maar het wachten is hoe dan ook bijna voorbij, met een releasedatum voor 20 juli voor pc (via Steam en Epic Games Store), PS4, Xbox One en Nintendo Schakelaar.

Er is een trailer aangekondigd, die je hieronder kunt bekijken, die wat gameplay laat zien en de sfeer van het spel weergeeft.

Hazel Sky is een avonturenspel dat het verhaal vertelt van Shane, afkomstig uit de vliegende stad Gideon, een plek waar ingenieurs worden gerespecteerd en kunstenaars worden veracht. Hij moet naar een eiland gaan en een proef doorstaan ​​om een ​​volledig gekwalificeerde ingenieur te worden. Anders wordt hij geweigerd.

Daar zal hij echter via de radio communiceren met Eren, zijn medestagiair, en de twee worden tegen de regels vrienden. Dit zou Shin’s perspectief op de processen zelf, en mogelijk zijn lot, veranderen.

Tijdens het spel zal hij verschillende vliegmachines repareren en besturen, het lot ontdekken van degenen die de sporen niet hebben gehaald, en een wondere wereld verkennen vol verborgen feiten en geheimen.

En ja, je kunt ook gitaar spelen.

READ  Adidas en Xbox werken samen aan een andere sneaker met een console-thema, die nu te koop is voor $ 140
Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft brengt binnenkort “Xbox-nieuws over verbeteringen” uit
© Xbox Eerder deze week zei een technische YouTuber dat ze op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *