HD Texture Pack voor Valheim, met 4K / 8K-texturen, beschikbaar om te downloaden

Valhaim hoofd

Modder ‘Willybach’ heeft een geheel nieuwe versie van hun HD Texture Pack voor Valheim uitgebracht. Deze nieuwste versie van deze bundel wordt geleverd met enkele 4K- en 8K-texturen. Bovendien biedt modder nog drie versies van zijn pakket die op zwakkere computersystemen kunnen worden uitgevoerd.

Voor het geval je het nog niet wist, gebruikt deze modus kunstmatige intelligentietechnieken om de vanille-textuur te corrigeren. Het model omvat momenteel de meeste biomen en de meeste bouw- en knutselmaterialen. Bovendien bevat het materiaal voor bijna alle wapens en gereedschappen, en de helft van de wezens. Wat nog ontbreekt in dit HD-pakket zijn de schilden, sommige wezens, dieren en de oceaan- en bergbiomen.

De versie van de hoogste kwaliteit van dit pakket bevat 8K-terreintextuur en 4K normale terreinkaarten. Het wordt ook geleverd met 4K-textuur voor schepen, grote rotsen en alle dingen die door de speler te groot zijn.

Hieronder vindt u een infographic met alle beschikbare versies.

Details van HD Texture Pack

U kunt Willybach’s HD Valheim downloaden op www.youtube.com/watch? Hier. Hieronder vind je ook een video met de nieuwste release!

John Papadopoulos

John Papadopoulos

John is de oprichter en redacteur bij DSOGaming. Hij is een fan van computerspellen en is een groot voorstander van mod- en indiegemeenschappen. Voordat hij DSOGaming creëerde, werkte John op verschillende spelsites. Ondanks dat hij een sterke gamer is in computerspellen, zijn de wortels van zijn games te vinden op consoles. John hield van – en is dat nog steeds – 16-bits consoles, en SNES wordt als een van de beste beschouwd. Het pc-platform versloeg echter de consoles. Dit is voornamelijk te danken aan 3DFX-technologie en zijn 3D-versnelde grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een scriptie van hogere graad geschreven over “The Evolution of PC Graphics Card”.
Contact: e-mail

READ  29 gratis mobiele games om u af te leiden als u zich te veel zorgen maakt

IJzeren gatimods
Written By
More from Eda Greene

Enquête onthult stijgende populariteit van audio-advertenties in mobiele games

Uit een YouGov-enquête is gebleken dat spelers van mobiele games voor volwassenen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *