Dragon Quest XII: Flame of Destiny draait op Unreal Engine 5

Na de live-uitzending van Dragon Quest op 35-jarige leeftijd eerder deze week, werd er meer informatie over de grote onthulling onthuld, Dragon Quest XII: Flame of Destiny.

De Officieel Dragon Quest Twitter-account Bevestig dat de game wordt aangedreven door Unreal Engine 5. Vorige invoer, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age Het draaide duidelijk op UE4. En voor het geval je het je afvroeg – ja, Unreal Engine 5 doet het echt Nintendo Switch-ondersteuning.

Afgezien hiervan deelde de maker van de serie Yuji Horii een Verklaring op de Careers-pagina van Square Enix – Het verhaal is al onthuld in de nieuwe inzending. Takeshi Oshikawa keert ook terug als manager voor de nieuwe titel. Oshikawa werkte ook op de elfde als regisseur.

Dragon Quest XII is beschreven als “veel donkerder” en extremer in de langlopende serie. Er zullen ook enkele besluitvormingsprocessen in de game zijn die bepalen hoe de game evolueert, en het Command Battle-systeem zal enkele wijzigingen ondergaan.

De platforms en releasedatum voor Dragon Quest XII: The Flames of Fate zijn nog niet bevestigd, dus houd deze informatie in de toekomst in de gaten. Kijkt u uit naar het volgende hoofdstuk? Denk je dat we hem binnenkort op Nintendo zullen zien? Laat hieronder je gedachten achter.

READ  UPSC Civil Services Exam 2019 Resultaat verklaard, Pradeep Singh Tops
More from Madison Garrett

download deze gestroomlijnde nieuwe Apple Event-achtergronden – One More Thing

Gisteravond heeft Apple uitnodigingen verstuurd voor het Time Flies-evenement. Op 15 september...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *