Dragon Quest XII: Flame of Destiny draait op Unreal Engine 5

Na de live-uitzending van Dragon Quest op 35-jarige leeftijd eerder deze week, werd er meer informatie over de grote onthulling onthuld, Dragon Quest XII: Flame of Destiny.

De Officieel Dragon Quest Twitter-account Bevestig dat de game wordt aangedreven door Unreal Engine 5. Vorige invoer, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age Het draaide duidelijk op UE4. En voor het geval je het je afvroeg – ja, Unreal Engine 5 doet het echt Nintendo Switch-ondersteuning.

Afgezien hiervan deelde de maker van de serie Yuji Horii een Verklaring op de Careers-pagina van Square Enix – Het verhaal is al onthuld in de nieuwe inzending. Takeshi Oshikawa keert ook terug als manager voor de nieuwe titel. Oshikawa werkte ook op de elfde als regisseur.

Dragon Quest XII is beschreven als “veel donkerder” en extremer in de langlopende serie. Er zullen ook enkele besluitvormingsprocessen in de game zijn die bepalen hoe de game evolueert, en het Command Battle-systeem zal enkele wijzigingen ondergaan.

De platforms en releasedatum voor Dragon Quest XII: The Flames of Fate zijn nog niet bevestigd, dus houd deze informatie in de toekomst in de gaten. Kijkt u uit naar het volgende hoofdstuk? Denk je dat we hem binnenkort op Nintendo zullen zien? Laat hieronder je gedachten achter.

READ  3 afhaalrestaurants van The Rockets Game 2 Win en neem een ​​2-0 voorsprong op OKC
More from Madison Garrett
Uw oude laptop nieuw leven inblazen met Chrome OS Flex: zo werkt het
Met Chrome OS Flex van Google blaas je je oude laptop of...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *