Headup Games kondigt mobiele releasedatum aan voor Mystery Adventure Truberbrook uit de jaren 60

Headup Games eerder aangekondigd Truberbrook was op weg naar mobiel in de toekomst. De aankondiging werd eerder dit jaar gedaan met plannen om ergens in de zomer te lanceren. Onlangs heeft de uitgever de releasedatum van Truberbrook op mobiel in een nieuwe aankondigingstrailer.

Ontwikkeld door BTF, Truberbrook werd eerder gelanceerd op pc in maart 2019. De game bevat avontuur, mysteries en Sci-Fi-elementen in een parallel universum uit de jaren 60. Alle scènes zijn met de hand gemaakt.

Truberbrook sterren een jonge Amerikaanse wetenschapper genaamd Hans Tannhauer. Hij wint een loterijreis naar de afgelegen locatie Truberbrook in de koude oorlog in Duitsland. Het kleine stadje ligt op een berghelling en is bedekt met dichte bossen.

Terwijl Hans zich begint te settelen in zijn nieuwe omgeving, gebeuren er mysterieuze dingen. Een mysterieuze vreemdeling breekt zijn kamer in het pension Waldeslust binnen. Een paper over natuurkunde wordt gestolen zonder enige reden waarom of wie zoiets precies zou willen.

Hans leert langzaamaan andere personages in het dorp kennen, waaronder kuuroorden. Een van hen is een studente paleoantropologie, Greta Lemke, die op onderzoeksexpeditie naar het kleine dorpje is. Het paar werkt uiteindelijk samen om de mysteries van Truderbrook op te lossen en te ontdekken waarom Hans echt naar het slaperige dorpje werd geroepen.

De game is geïnspireerd door shows zoals Twin Peaks, De X bestanden, Vreemde dingen, en Star Trek. Er is ongeveer tien uur aan gameplay met volledig ingesproken gameplay in zowel Engels als Duits.

Truberbrook is momenteel beschikbaar om vooraf te registreren in de Play Store en App Store. De app-pagina’s bevatten geen aanvullende inhoud van de pc-release, maar de pc-release had geen DLC.

READ  Nieuwe My Hero Academia mobiele game aangekondigd

Het voordeel van het vooraf bestellen van de game is dat je een melding ontvangt zodra de game klaar is om te downloaden. De game wordt een premium-titel en kost ongeveer $ 5. Als betaalde game heeft de titel geen advertenties of extra in-game aankopen.

Truberbrook kwam tot leven dankzij een Kickstarter-campagne in 2017. Binnen 30 uur was de game volledig gefinancierd. Backers droegen ook bij aan het strekken van doelen en meer functies nadat het spel was gefinancierd.

Truberbrook wordt op 3 september gelanceerd op mobiel, maar is nu beschikbaar op pc via Steam.

Written By
More from Vanessa Hale

Geprijsde NBA 2K21 van de volgende generatie heeft advertenties die niet kunnen worden overgeslagen

Ondanks dat spelers $ 10 meer moeten betalen voor een nieuw exemplaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *