Hearts of Iron 4 wordt van de lijst verwijderd met een recordaantal onbereikbare Xbox-prestaties

Hearts of Iron 4 wordt van de lijst verwijderd met een recordaantal onbereikbare Xbox-prestaties
Paradox Interactive heeft aangekondigd dat het de Microsoft Store-versie van zijn real-time pc-strategietitel Hearts of Iron IV niet langer zal updaten en dat het de game volgende maand uit de winkel zal verwijderen.

in updaten Op het Paradox Forum heeft Hearts of Iron-gamedirecteur Arheo aangekondigd dat de digitale titel Hearts of Iron IV vanaf 1 maart 2024 “niet langer zal worden verkocht of bijgewerkt via de Microsoft Store”. Volgens de ontwikkelaar is de reden hierachter zit dat het team “zijn middelen beter kan gebruiken om de platforms te ondersteunen waarop de overgrote meerderheid van Hearts of Iron IV-spelers zich bevindt.”

Hearts of Iron IV, uitgebracht in 2019 en ooit inbegrepen bij PC Game Pass, heeft de meest onbereikbare prestaties van alle Xbox-games die momenteel op het platform beschikbaar zijn. Volgens onze gegevens staan ​​er maar liefst 60 niet te behalen prestaties in Hearts of Iron IV op de lijst. Op één na zijn deze onbereikbare prestaties allemaal afkomstig van DLC-pakketten, waaronder een vreemde add-on genaamd “Placeholder”, die live gepubliceerd lijkt te zijn en waarvan de lijst nooit is bijgewerkt.

Spelers op het forum roepen Paradox op om de defecte prestaties van de game te herstellen voordat de ondersteuning voor de game wordt stopgezet. Op het moment van schrijven heeft Paradox nog geen commentaar gegeven op deze kwestie.

Hoewel de Xbox-versie van de game vanaf 1 maart niet langer te koop is, zegt Paradox dat voor spelers die Hearts of Iron IV of de DLC-pakketten al via de Microsoft Store hebben gekocht, wordt gewerkt aan een oplossing om eigenaren Steam te geven sleutels voor Hearts of Iron IV Iron IV gratis. De ontwikkelaar zegt dat hij dichter bij 1 maart meer details over deze oplossing zal delen.

READ  Er zijn enkele interessante nieuwe bugs ontdekt in Street Fighter 6 na de release van AKI

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *