De “zeer positieve” RPG-legende is nu plotseling beschikbaar op Steam

De “zeer positieve” RPG-legende is nu plotseling beschikbaar op Steam

Hoewel het heel lastig kan zijn om een ​​game helemaal opnieuw te maken, kan software voor het maken van games die nieuwkomers in het proces helpt helpen. Nu, als onderdeel van een bredere viering van Gotcha Gotcha-speelgoed. RPG-maker -serie kunnen spelers zelfstandig werken aan games in JRPG-stijl, zoals vroege versies van Dragon Quest of Final Fantasy, door een gratis exemplaar van RPG Maker XP op Steam te bemachtigen.

RPG Maker is al lang een favoriet voor degenen die hun eigen RPG's willen maken

XP kan nu worden geclaimd als onderdeel van Steam's RPG Maker Festival 2024, dat loopt van vandaag, maandag 12 februari tot maandag 19 februari. Hoewel het op dit moment bijna twintig jaar oud is, is RPG Maker

Iedereen die echter zijn tijd in een oudere versie van RPG Maker heeft uitgesteld, kan tijdens het festival van 2024 nieuwere inzendingen krijgen, zoals RPG Maker MZ met 50% korting, of oudere releases zoals RPG Maker MV met 85% korting.

We moeten er ook rekening mee houden dat op de Steam-evenementpagina staat dat 15 februari “RPG Creator Day” is, dus zorg ervoor dat u dat in uw agenda markeert tussen het werken aan uw nieuwe project.

Als je liever bestaande RPG's speelt dan je eigen RPG's maakt, bekijk dan onze lijst met de beste fantasy- en JRPG-games.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen kunt u onze website raadplegen PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *