Heb je ooit een Chat Board voor je Xbox-console gekocht?

Heb je ooit een Chat Board voor je Xbox-console gekocht?

Herinner je je het officiële Xbox-chatbord nog? Deze accessoires bestaan ​​al sinds het Xbox 360-tijdperk (eigenlijk langer, Maar de originele Xbox-versie is niet uitgebracht), zodat u een minitoetsenbord op uw console kunt aansluiten.

In die tijd waren deze dingen heel gewoon! Het was een geweldige manier om je vrienden op Xbox Live berichten te sturen en in gamelobby’s te schrijven, en om taken uit te voeren zoals het inwisselen van codes voor Microsoft Points. Toen kreeg de Xbox One een paar jaar later een nieuwe officiële Chatpad, die nog steeds werkt op Series X- en Series S-consoles!

Het punt is dat Chatpad tegenwoordig een beetje verouderd is. We zien er nu een paar in het wild om verschillende redenen – Microsoft verkoopt ze niet meer, toetsenbord- en muisondersteuning is grotendeels ingebouwd in consoles, en je kunt ook een verscheidenheid aan mobiele en pc-apps gebruiken om stuur vrienden een bericht en wissel in plaats daarvan codes in.

We zijn echter nog steeds geïnteresseerd om te weten of je een van deze chatboards voor je Xbox-console hebt gekocht, of het in het Xbox 360-tijdperk of het Xbox One-tijdperk was, en of je het nog steeds gebruikt op je Xbox One, Series X- of S-serie vandaag!

Heb je een Chatpad voor je Xbox-console gekocht? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *