Katana Kata is een gevaarlijke Souls-achtige game op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, pc en switch

Katana kata, wat een prachtige uitdrukking. dit betekent “Een methode of vorm om gevechtsbewegingen te onthouden en te verbeteren“, In dit geval met een katana-mes. Het helpt Katana Kata’s interesses te demonstreren: het is een spel dat wil dat je faalt en opnieuw faalt, totdat het spelen met het zwaard zo soepel en natuurlijk is dat het een spiergeheugen vormt. Ja, dat is een bestand. Een spel als zielen, En neemt geen gevangenen. Katana Kata is nu beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5 en Switch voegen zich bij een eerdere pc-drop.

U kunt niet alleen de timing van uw slagen bepalen, maar ook de richting ervan. Uw inbreng moet nauwkeurig zijn, want er ligt de nadruk op realisme. Als je goed geraakt en geraakt wordt, ben je in één klap dood. Het doet denken aan enkele van de meest veeleisende vechters van oosterse afkomst in het verleden, zoals de Bushido Blade.

Evenzo, als je een vijand hard raakt, wordt hij ook onmiddellijk verslagen, dus er is een enorme bonus voor het beheersen van de fijne kneepjes van katana kata. Een reeks treffers, haarspeldjes, blokken en dribbels moeten instinctief worden als je door de verschillende niveaus wilt komen.

Nioh komt voor de geest in termen van aanpak en thema, terwijl er een licht – maar prachtig geanimeerd – visueel element is dat je het gevoel geeft dat je met een maket of mannequin speelt. Voeg dit toe aan Tenchu ​​of Aragami Momenten van sluipende en eenmalige hinderlagen, en je hebt een geweldige mix van uitdagende duivelse spellen.

READ  Modder ontgrendelt de volledige Xbox 360-versie van Virtua Fighter 5: Final Showdown in Yakuza: Like a Dragon

De screenshots en trailers laten niet veel variatie zien in omgevingen, maar er zijn zeker verschillen in de vijanden waarmee je vecht (met een indrukwekkend aantal in hun broek), en we wisten dat je een schat aan wapens op orde zou hebben. om mee te vechten. Je hebt niet alleen een betrouwbare katana.

Katana Kata is nu beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S en begint om £ 12,49 bij Xbox StoreEn £ 9,99 met korting bij de lancering. Het is ook beschikbaar op PS4, PS5, Switch en pc. Wacht de komende dagen op onze volledige beoordeling.

Game beschrijving:

“Kata – Een methode of model voor het onthouden en verbeteren van gevechtsbewegingen” Katana Kata – is een spirits-achtig spel waarbij niet alleen je timing belangrijk is, maar ook de aanwijzingen van je aanvallen. Je vecht je een weg door een groep vijanden op verschillende locaties om de voormalige leerlingen van je meester te doden en zijn fouten in het verleden te herstellen. Je zult veel sterven, maar zoals elke trainee zijn weg door de kata leert met fouten, zul je je een weg leren door elke vijand op je pad. Je zult verschillende wapens proberen totdat je vindt wat bij je vechtstijl past. Je vechtvaardigheden zullen groeien, maar het echte meesterschap zit in je hoofd bij het kennen van je vijanden en de nuances van de strijd. De essentie van Katana Kata’s gevechten is een mix van slagen, blokken, dribbelen en dribbelen – heel gemakkelijk te leren, maar met zoveel nuances om onder de knie te krijgen, dus zelfs na zoveel doden en herhalingen kan elk gevecht anders aanvoelen.

READ  Echo Generation krijgt nu tot en met volgende week een beperkte demo op Xbox en pc
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *