Heeft de PlayStation Store een nieuwe PS5-game gelekt?

Heeft de PlayStation Store een nieuwe PS5-game gelekt? Deze week merkten PlayStation-fans dat de PlayStation Store een populaire PS4-game liet zien met een PS5-versie. Het punt is dat Sony de poort van de volgende generatie voor deze PS4-game niet heeft aangekondigd, wat aangeeft dat de PlayStation Store een aantal supergeheime en gevoelige pillen heeft gelekt. Het is echter ook mogelijk dat dit niets meer is dan een visuele fout.

Op Twitter liet een PS5-speler zien dat de PlayStation Store een PS5-versie van de Bloedgedragen Als ik op dit menu klik, gebeurt er echter niets, wat aangeeft dat de lijst een fout is. Zoals je zou verwachten, maakte het bericht, dat een video vergezelde, snel de ronde toen PlayStation-fans gek werden van het giswerk.

Hoewel dit op het eerste gezicht een volledig beschermd lek lijkt te zijn, wezen andere PlayStation-gebruikers er snel op dat dit misschien niet meer is dan een soort UI-bug, aangezien de PlayStation Store de PS5-versies van andere games onjuist heeft vermeld. in het verleden.

Hieronder kunt u het bewijs zelf controleren, met toestemming van pater Zamari:

Op dit moment is het moeilijk om te weten wat hier wel en niet van moet worden gemaakt. Het lijkt erop dat dit het laatste slachtoffer is van een terugkerende bug, maar het is moeilijk te negeren dat de PS5-versie van de Bloedgedragen Er waren ook ernstige geruchten.

Op het moment van publicatie heeft Sony Interactive Entertainment geen commentaar gegeven op de afbeelding en video hierboven, noch op de implicaties ervan. Op dit punt lijkt dat niet te veranderen, vooral als je kijkt naar de geschiedenis van Sony waarin hij geen commentaar geeft op mogelijke lekken en lekken. Zorg er ondertussen voor dat je dit allemaal met een korreltje zout eet.

Bloedgedragen Niet de enige populaire Sony-game die op de PS4 is gestrand. Sony heeft geen next-generation-versies uitgebracht van veel exclusieve PS4-games, zoals Uncharted 4: A Thief’s End En de Tot zonsopkomst

Klik voor meer informatie over alles wat met PlayStation te maken heeft, inclusief wat er nieuw is op de PS5 Hier Of blijf gewoon scrollen en klik op de onderstaande links:

READ  Verslaat de Detroit Red Wings Lightning om een ​​einde te maken aan een lost streak van 17 wedstrijden in Tampa
More from Madison Garrett

dit is hoe de Chromecast scoort met Google TV

De Chromecast met Google TV zal voorlopig niet in Nederland verschijnen, maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *