Robinson Cano probeert swing te vinden voordat het seizoen van Mets begint

Robinson Cano probeert swing te vinden voordat het seizoen van Mets begint

Robinson Cano bleef thuis in de Dominicaanse Republiek actief tijdens zijn onderbreking van de lentetraining 2.0, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat hij klaar is voor het spel.

De tweede honkman van de Mets is tijdens de laatste week voor Opening Day op missie om zijn swing te vinden en een claim op een line-up plek in te zetten.

“Het is momenteel heel moeilijk, maar ik moet ook de situatie begrijpen”, zei Cano donderdag. “Ik was thuis aan het trainen, fiets elke dag en probeer mezelf in vorm te houden, want het was net een week of twee weken voordat het seizoen begint.”

Cano begon zijn kamp bij de Mets, maar vertrok na drie dagen trainen. Hij keerde woensdag terug na acht dagen afwezigheid. Hij weigerde details te geven over zijn afwezigheid en zei dat hij “persoonlijke problemen” had en wilde dat de focus op het succes van het team zou blijven.

Cano was een van de spelers die donderdag arriveerden voor vroege batting-training, voordat de Mets een intrasquad-scrimmage speelden. Een dag eerder speelde Cano drie innings in een scrimmage en nam twee slagbeurten.

“Ik wil niet zeggen dat ik me achter voel”, zei Cano. “Maar ik denk dat we nog een week over hebben, en ik denk dat ik wat slagbeurten kan krijgen, 20-25, en voor mij is het belangrijkste nu dat ik me fysiek goed voel en mezelf in vorm kon houden.”

Robinson Cano
Robinson CanoCorey Sipkin

De Mets tekenden een van Cano’s beste vrienden, Melky Cabrera, en voegden hem voor het kamp toe aan de pool van 60 spelers. Cabrera is een van de veteranen die vechten voor een bankrol in het team, in een groep die ook Matt Adams en Eduardo Nunez omvat.

READ  GC Murmu, die stopte als J&K Lt Governor, is controleur en auditeur-generaal

‘[Cabrera] betekent veel voor me, ‘zei Cano. “We kwamen hier met de Yankees en creëerden een goede relatie, wonnen samen een kampioenschap en het is goed om hem hier te hebben. Ik weet wat hij aan tafel kan brengen en hij is ook een man met ervaring die het team van beide kanten van de plaat kan helpen, in het outfield. Hij kan dit team helpen om wedstrijden te winnen. ‘

Cano is ook strak geworden met Amed Rosario en verwacht dat de 24-jarige shortstop zijn verbetering zal voortzetten.

“Na de tweede helft van vorig jaar, de manier waarop hij verbeterde en de cijfers die hij kon neerzetten, was hij beter dan het jaar ervoor”, zei Cano. “Hij kwam in vorm in de lentetraining en hij is een man, hij kan nog steeds groeien. Hij wordt een van de beste shortstops in deze game. Het is slechts een kwestie van tijd en sommige jongens doen er langer over dan de anderen. “


Michael Wacha gooide het equivalent van 6¹ / ₃ hitloze innings in een intrasquad-scrimmage. De enige honkloper die door de rechtshandige werd toegestaan ​​kwam na een fout van Dominic Smith op het eerste honk na een toss in de eerste inning. Wacha, die 69 velden gooide, verwacht volgende week een laatste tune-up voor het reguliere seizoen. Het doel is om hem bij zijn volgende optreden op ongeveer 85 plaatsen te krijgen.


Andere hoogtepunten waren Yoenis Cespedes die gemakkelijk het tweede honk bereikte op een double to right veld. Het hardlopen van Cespedes is een brandpunt in het kamp terwijl hij probeert terug te keren van een dubbele hieloperatie die voorafging aan meerdere enkelfracturen.

READ  Minecraft Toolkit-gids - Gereedschapsmaterialen gerangschikt van slechtst naar best

‘Ik was blij dat hij uit de doos kwam en zag eruit alsof hij de kans had om er twee te pakken [bases], ”Zei manager Luis Rojas. ‘Hij hield een goede snelheid aan.’


Wilson Ramos sloeg een twee-run homer tegen Tyler Bashlor die het witte team naar een 3-1 overwinning bracht.


Manager Luis Rojas heeft geen startende werper aangekondigd voor de oefenwedstrijd van zaterdag tegen de Yankees op Citi Field. … Gordon Beckham keerde na twee dagen afwezigheid terug naar het kamp.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *