Heeft Modern Warfare 3 een FOV-schuifregelaar? Bètalekken onthullen de eerste details

Heeft Modern Warfare 3 een FOV-schuifregelaar?  Bètalekken onthullen de eerste details

gepubliceerd: 05-10-2023T01:38:54

Bijgewerkt: 05-10-2023T01:39:08

Heeft de nieuwe Call of Duty-release van dit jaar, Modern Warfare 3, een schuifregelaar voor het gezichtsveld (FOV) in het instellingenmenu? Dit is wat we weten dankzij enkele vroege bètalekken.

Bij elke jaarlijkse aflevering in de CoD-franchise willen enthousiaste spelers altijd de grenzen verleggen en het meeste uit de ervaring halen. Hoewel het verhogen van de FPS een manier is om een ​​boost te krijgen, is een andere manier om je gezichtsveld te vergroten.

Artikel gaat verder na advertentie

Door uw zicht te vergroten, zowel op console als pc, kunt u op elk moment meer van de wereld zien. Dit betekent dat vijanden die voorheen buiten je zicht waren, nu direct in beeld zijn, zodat je ze gemakkelijk kunt doden.

Uiteraard is er de laatste jaren steeds meer vraag naar deze functie en zal er, nu Modern Warfare 3 in het verschiet ligt, een FOV-schuifregelaar in de CoD van dit jaar aanwezig zijn? Dit is wat we weten.

Artikel gaat verder na advertentie

Heeft Modern Warfare 3 een FOV-schuifregelaar?

Ja, we weten zeker dat Modern Warfare 3 daadwerkelijk een gezichtsveldschuifregelaar heeft.

Dit werd voor het eerst onthuld slechts enkele uren nadat de bèta van Modern Warfare 3 live ging op PlayStation Network. Leakers vonden snel hun weg naar de vroege build en deelden een reeks instellingen online, waaronder een eerste blik op de FOV-schuifregelaar.

Net als bij recente releases geeft de CoD-titel van dit jaar spelers de mogelijkheid om hun gezichtsveld uit te breiden of te verkleinen, afhankelijk van hun speelstijl.

Artikel gaat verder na advertentie

De standaardwaarde lijkt te zijn ingesteld op 80, met de mogelijkheid om uit te breiden tot 120 gezichtsvelden. Er is ook de mogelijkheid om de instelling uit te breiden, waardoor mogelijk de exacte waarden worden aangepast en uw optimale gezichtsveld wordt verbeterd.

Zoals altijd is het de moeite waard om in gedachten te houden dat dit momenteel slechts een bètaversie is. Er kan van alles veranderen tussen nu en de volledige release van MW3, hoewel het onwaarschijnlijk is dat een basisinstelling als deze op het laatste moment wordt weggenomen.

Artikel gaat verder na advertentie

Wees gerust, we houden je hier op de hoogte van eventuele aanvullende details zodra deze verschijnen, vooral zodra de MW3-bèta in de nabije toekomst wordt geopend.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *