The Lost Legends of Redwall: The Scout Anthology aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en pc

The Lost Legends of Redwall: The Scout Anthology aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en pc

Uitgever Forthright Entertainment en ontwikkelaar Soma Games bekend gemaakt Verloren legendes van de Rode Muur: een scoutinganthologie Voor PlayStation 5, Xbox-serie, PlayStation 4, Xbox One en pc (Steam). Het wordt op 1 december gelanceerd.

Verloren legendes van de Rode Muur: een scoutinganthologie Bevat het volledige verhaal van Verloren legendes van de Rode Muur: Scouting Zoals verteld in drie acts.

Hier is een overzicht van de game via Forthright Entertainment:

op

Betreed de epische, verhaalrijke wereld van Mossflower in de eerste officiële game rode muur Het verhaal sinds 2011 Verloren legendes van de Rode Muur: een scoutinganthologie Het is een lineair actie-avonturenspel dat in drie hoofdstukken wordt verteld. Speel als Liam of Sophia, het nieuwste lid van het Lilygrove Scout Corps, terwijl de jonge muizen op de reis van hun leven zijn om hun thuisland te redden van meedogenloze piraten. Zullen ze Redwall bereiken en hun vrienden redden voordat alles verloren is?

verhaal

 • Wet 1 – Na maanden van training zijn de geëngageerde muizen Liam en Sofia klaar om te promoveren tot volwaardige Scouts: een groep boswachters die de taak hebben het land te beschermen en getraind zijn in de eeuwenoude manieren van houtbewerking. Hun eerste feest wordt afgebroken wanneer zeemuizen hun geliefde huis aanvallen. Terwijl de senior Scouts zich verzamelen voor de strijd, is het aan de nieuwste rekruut van het Scout Corps om de vijand te overwinnen, het baken aan te steken en hulp in te roepen uit de omliggende bossen – voordat er niets meer te redden valt.
 • Wet 2 – De vuurtoren wordt aangestoken, troepen worden verzameld om de invasies af te slaan en Liam wordt herenigd met zijn dierbare Sofia onder de Lilygrove-vuurtoren, maar niet alles is goed. Het wraakzuchtige geschreeuw van Scumsnout is al van een afstand te horen en er wordt onthuld dat onze Scout-redenaar vergiftigd is door de giftige beet van een wolf. Met weinig tijd over, racet het tweetal naar de Winsome Wraith, waar de mysterieuze en gevaarlijke hermelijn misschien wel het tegengif heeft waar ze naar op zoek zijn. Alsof het nog niet erg genoeg is, trekken zeemuizen landinwaarts en loert de schaduw van een grote roofvogel aan de rand van het bos.
 • Wet 3 – Nadat ze dodelijk zijn vergiftigd door de kwade kaken van Scumsnout, slagen de jonge verkenners erin om heelhuids bij de Winsome Wraith te komen, al is het maar ternauwernood. Hoewel het mysterieuze hermelijngeneesmiddel waardevolle tijd heeft bespaard, moeten Liam en Sofia nu de rest van de weg naar Redwall Abbey reizen voor een duurzamer geneesmiddel. Dit is de dramatische conclusie van hun reis door de mysteries van Portman’s Swamp, de mysteries van de wonderbaarlijk werkende Gating Gulley en de oude ruïnes van Otters’ Den.

Belangrijkste kenmerken

 • Een geheel nieuw origineel verhaal dat zich afspeelt in de winter vóór de gebeurtenissen uit het eerste boek.
 • Een verbazingwekkende boswereld bewoond door charmante wezens en kwaadaardige insecten.
 • Twee personages met contrasterende dialogen voor herspeelbaarheid.
 • Een unieke real-time mechanische geur geschikt voor bosbewoners die de wereld voornamelijk via hun neus ervaren.
 • Een verscheidenheid aan prestaties en verzamelobjecten voor de geest van prestatie.
 • De originele soundtrack is speciaal gemaakt voor Redwall-fans.
 • De film is volledig ingesproken door een getalenteerde groep nieuwe en gevestigde acteurs.
 • Boeiende puzzels en zijverhalen voor degenen die graag een wereld opbouwen.

Mechanica

 • Verloren legendes van de Rode Muur: een scoutinganthologie Debuut met een dynamisch geursysteem zoals geen enkel spel ervoor. In plaats van vooraf ontworpen stilstaande paden die geur nabootsen, lezen de deeltjes de wind en de omgeving om realistische stromingen en vijvers te simuleren. De geuren zelf zijn samengesteld uit onderdelen en patronen die zijn ontworpen volgens de theorie van de ware geur.
 • Wanneer je de wereld van Mossflower doorkruist, profiteer je van de behendigheid van je muis om de wereld op een unieke en wonderbaarlijke manier te verkennen. Hij schokt langs richels, klautert steile hellingen af ​​en wurmt zich zelfs door onmogelijk kleine ruimtes. Met moed, geloof en vrienden aan je zijde ligt het lot van Mossflower in jouw handen!
 • Vertrouw op stealth, intelligentie en behendigheid om je vijanden te ontwijken. Behandel vervagende insecten met geur en geur om te voorkomen dat je tegen hun vuile poten aanloopt.
 • Gebruik uw vertrouwde methodeglas om het gebied te verkennen en gevaar te identificeren. Vertrouw op je zelfgemaakte katapult om puzzels op te lossen, potten te breken en vallen te activeren.
 • Bepaal of u prioriteit geeft aan de taak en anderen aan hun lot overlaat of de tijd neemt om te helpen. Sommigen prijzen filantropie, terwijl anderen pragmatisme prijzen.

Bekijk hieronder de trailer van de advertentie. Bekijk een verzameling screenshots in de galerij.

READ  Xbox Design Lab biedt de rest van mei gratis sprites aan

Adverteer een aanhangwagen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *