Heeft Nintendo zojuist een hint gegeven naar een nieuwe Nintendo Switch?

Heeft Nintendo zojuist een hint gegeven naar een nieuwe Nintendo Switch? Sinds vorig jaar zijn er geruchten over een “Nintendo Switch Pro” en “Nintendo Switch 2”. Dit jaar zijn deze geruchten verheven tot rapporten van behoorlijk geloofwaardige bronnen, maar op dit moment is dat alles: geruchten en rapporten. Dat gezegd hebbende, hoewel Nintendo niet officieel heeft bevestigd dat het een ander Nintendo Switch-model gaat maken naar aanleiding van de Nintendo Switch Lite, is het vrij duidelijk dat dit zal gebeuren.

Ten eerste, met de PS5 en Xbox Series X die in november uitkomen, moeten ze dat doen als ze grote en opvallende games van derden op hun systeem willen hebben. Nintendo heeft nog nooit in de power game gezeten, maar de PS5 en Xbox Series X staan ​​op het punt de huidige Switch eruit te laten zien als een dinosaurus.

Nintendo houdt ook gewoon van hardware-iteratie. Het heeft voor hen gewerkt, en nog belangrijker, het heeft ook voor de Switch gewerkt. De Switch Lite was en blijft een grote hit.

Dat gezegd hebbende, terwijl Nintendo, zoals verwacht, geheimzinnig blijft over wat het aan het brouwen is, leek het schijnbaar op een nieuwe Nintendo Switch, of meer specifiek, een krachtigere Nintendo Switch.

De hint kwam tijdens de recente Nintendo Management Briefing Session en via de president van het bedrijf, Shuntaro Furukawa, die onthulde dat Nintendo de Switch ziet als midden in zijn levenscyclus. Verder vertelde Furukawa dat Nintendo van plan is deze levenscyclus te verlengen. Om dit te complimenteren, onthulde de Nintendo-president ook dat Nintendo van oudsher op zoek was naar conventionele technologie om tegen een lage prijs binnen te komen, maar Furukawa onthulde dat Nintendo ook geavanceerde technologie aan het onderzoeken was, wat duidt op de volgende iteratie van de Switch wordt de geruchten Nintendo Switch Pro.

READ  Shanghai Astronomy Museum: 's werelds grootste astronomiemuseum wordt geopend in China

Terwijl hij over dit onderwerp sprak, onthulde Furukawa dat de Switch, die de handheld en traditionele console combineert tot één, betekent dat Nintendo nu tijd en middelen heeft om in één platform te investeren. De suggestie hier is natuurlijk dat de Switch alle ondersteuning van Nintendo krijgt, wat niet het geval was voor veel van zijn eerdere machines.

Voorlopig valt nog te bezien wat Nintendo gaat doen, maar het wordt steeds duidelijker dat het nog lang niet klaar is met de Switch en dat het volgende stuk hardware een deel van de Switch-familie zal zijn.

Voor meer berichtgeving over de Switch en Switch Lite – inclusief het meest recente nieuws, geruchten en lekken – klik op hier of bekijk de relevante links hieronder:

Written By
More from Lesley Curry

De demontage van iFixit laat zien hoe weinig de computer in de nieuwe 24-inch iMac zit

Na de officiële lancering van de nieuwe iMac op vrijdag, heeft iFixit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *