Heeft Ubisoft zojuist een nieuwe versie van Assassins Creed gelekt?

sommige Doctrine moordenaar Fans geloven dat Ubisoft ofwel opzettelijk een bestand heeft gelekt Doctrine moordenaarRemake of teaser-remake van het originele spel waarmee het allemaal begon. Dat weten de beste mensen Assassin’s Creed 2 Hij is de beste Doctrine moordenaar aller tijden, met broers En de zwarte vlag Dit geeft haar de kans om haar geld terug te krijgen. Veel fans hebben echter veel nostalgie naar de eerste game, ook al is deze ruw aan de randen en een product van aanzienlijk lagere kwaliteit in vergelijking met zijn directe opvolger. Het viert dit jaar ook zijn 15-jarig jubileum en het lijkt erop dat Ubisoft dit misschien viert met een nieuwe versie of versie van de game.

YouTube AccessTheAnimus merkt op Twitter ook op dat een nieuwe jubileumvideo die Ubisoft voor de serie heeft uitgebracht, bijgewerkte afbeeldingen van de eerste game bevat. Voeg daarbij het feit dat het de laatste game is die wordt gevierd in de jubileumroadmap vlak voor een nieuw Assassin’s Creed Special Event later dit jaar en het is genoeg om sommige fans te laten speculeren. Door brandstof op het vuur te gooien verandert ook het logo.

Als Ubisoft opnieuw gebruik wil maken van de oudere games in de serie, of meer specifiek de eerste game, zal het waarschijnlijk een remake zijn, aangezien de oudere titels enigszins recentelijk opnieuw zijn ontworpen. Dat gezegd hebbende, waren er geen geruchten of gemopper over dit gebeuren, gezien de meeste dingen Doctrine moordenaar Vroeg gelekt door geruchten en lekken, het is vreemd dat er niets was over de herbewerking van de eerste game.

Als Ubisoft de eerste game opnieuw maakt, zal het ook duidelijk maken hoe groot het verschil was in deze serie. De serie was vroeger meer lineair en liep in stealth. Nu is het een open-wereld-RPG met minimale stealth. Natuurlijk geven sommigen de voorkeur aan deze verandering, maar er zijn veel fans die missen Doctrine moordenaar van gisteren.

Voor nu, neem al deze gissingen met uiterste voorzichtigheid. Wat Ubisoft betreft, het heeft deze speculatie in geen enkele hoedanigheid aangepakt. We voorzien deze verandering om verschillende redenen niet, maar als dat wel het geval is, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken.

READ  In sommige landen is de Google Store jarig
Written By
More from Lesley Curry
Apple geeft details over nieuwe iPhone-functies zoals deurdetectie en live annotaties
Deurdetectie maakt gebruik van een LiDAR-scanner en machine learning om deuren te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *