Deze set oude game-logo’s verrukken de oer-orchidee-delen van mijn stomme brein

Naarmate ik en de wereld ouder worden, groeit mijn wanhoop naar restjes van alles dat me doet denken aan optimistischere tijden – hint spel + logo (Opent in een nieuw tabblad)een Twitter-account dat mijn hersenen weet te prikkelen door jpeg’s van logo’s van oude ontwikkelaars, uitgevers en games te tweeten.

Het account wordt gereguleerd door een onafhankelijke ontwikkelaar Dan Clark (Opent in een nieuw tabblad), met logo’s uit alle tijdperken en genres van games, van fabrikanten van grafische kaarten in de jaren negentig tot moderne JRPG-ontwikkelaars. Er is waarschijnlijk iets dat in twijfel moet worden getrokken over het leven in de buik van het consumentisme, een logo zien voor een product waar ik 15 jaar geleden van genoot en het vrolijk op mijn scherm filmen, maar dat kan me op dit moment niet schelen – ik zie alleen deze dingen pop in mijn Twitter-feed Mooi hoor. Hier is een kleine greep uit enkele van mijn favorieten van Game + Logo voor minder dan een maand online.

Oorsprong systemen

Bekijk meer

Written By
More from Max Mcgee
Genshin Impact 1.3 preload begint volgende week
De volgende update van Genshin Impact – All That Glitters, als je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *