Hell Lets Loose is een geweldige first-person shooter in WW2 als RTS

Laat de hel los Het ziet er op het eerste gezicht generiek uit – het is een schietspel uit de Tweede Wereldoorlog met tanks, geweren en explosies. Als het je niet kan schelen en op een willekeurige gamestream klikt, ziet het eruit als een scène die je honderden keren eerder hebt gezien. Maar ontwikkelaar Black Matter combineert de glamoureuze chaos, de chaos van de Looney Tunes-multiplayer en de precisie van een krachtige militaire sim, wat resulteert in een van de beste online schietspellen van dit moment.

Laat de hel los Heel slim met zijn simpele uitgangspunt. Het is een gevecht van 50 tegen 50 en de kaart is verdeeld in secties. Spelers winnen door divisies te besturen en de vijand te manoeuvreren. Er zijn traditionele klassen, zoals Scout, Medic, Engineer, Officer of Tank Commander, die al hun bondgenoten op verschillende manieren kunnen helpen. De tank kan voetganger weerstaan, of de sluipschutter kan vijanden van ver vangen om het doelwit te controleren.

Dit is het probleem: je coördineert of communiceert niet echt met het grootste deel van de andere 49 spelers in het team. In plaats daarvan maak je deel uit van een kleine ploeg, en die ploeg heeft een leider. De squadleider praat met de andere groepsleiders naast de leider, die een grote afbeelding van de kaart heeft. Afhankelijk van je standpunt ben je ofwel een soldaat die een bevoorradingsdepot probeert te behouden, een squadleider die de verdediging coördineert, of een commandant die de hele strijd moet winnen.

Foto: Black Matter / Team 17

In sommige opzichten is dat verfrissend; Op affiniteit gebaseerd team- en chatsysteem betekent dat je heel gemakkelijk met een vriend kunt spelen zonder met 48 vreemden te maken te hebben. Andere keren kan het vervelend zijn. Een groot deel van het spel rust op de schouders van de Commander en de Squad Leader, en het hangt in de lucht of je een geduldige leider krijgt of een geïrriteerde Rando die gewoon een lezing wil geven. Dit is een game die de community maakt of breekt, en tot nu toe geven de streams en recensies dit aan Laat de hel los Spelers ontmoeten het spel op hun eigen voorwaarden en spannen zich over het algemeen in om samen te werken. Als je in een team zit met ervaren leiders die goede connecties gebruiken, is dat geweldig. wanneer je dat niet bent, Laat de hel los Het wordt een beetje doelloos.

Direct, De hel laat los Het voelt alsof het op ontploffen staat. Early Access verlaten in juni, dat is Het heeft meer dan 30.000 beoordelingen en staat op “Very Positive” op Steam. Het is traag en veeleisend, maar verrassend toegankelijk, en de gameplay blijft geweldig lang na de nieuwigheid van de grote veldslagen en RTS-elementen.

READ  MLB zou met dit plan moeten uitbreiden naar 174-game seizoen: Sherman
More from Madison Garrett

Gorter Luiken BV | Gorter WAG glazen vloerluik

De daglichtopbrengst in een kelder of wijnkelder is vele malen groter met...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *