xCloud voor Windows PC is nu beschikbaar in de Xbox-app

Het concept van Microsoft xCloud wordt nog steeds onderschat en verkeerd begrepen. Kortom, je kunt Xbox-games via de cloud spelen op elk apparaat dat met de dienst werkt. Hoewel dit geen nieuw concept is voor pc-gamers, staat het op het punt een stuk eenvoudiger te worden. xCloud was eerder deze week beschikbaar in de browser voor Windows-pc’s. Gelukkig vereenvoudigt de toegang van xCloud voor Windows PC tot de Xbox-app de ervaring en werkt het erg goed. Dit is wat je moet weten over deze nieuwe toevoeging aan het pc/Xbox-ecosysteem.

Toegang krijgen tot xCloud voor Windows-pc in de Xbox-app

Afbeelding tegoed: Xbox

De Xbox als console ziet geweldig spel met de Series X & S. Xbox als concept is echter zoveel meer dan consolegames. Microsoft xCloud arriveert nu op Windows-pc om de ervaring rechtstreeks naar de Xbox-app te brengen. voor iedere de randDe bijgewerkte Xbox-app-functie bevat dezelfde cloudgames die oorspronkelijk begin 2021 via de browser voor iOS en pc werden geïntroduceerd. Waarom is dit belangrijk? Nou, om te beginnen is het de visie die Microsoft nastreefde om cloud-gaming in de eerste plaats naar pc te brengen.

Een speciale Xbox-app waarmee je in de cloud kunt spelen, is enorm voor de overgang van het bedrijf naar een groter gamingplatform. Phil Spencer blijft mensen vertellen dat het er allemaal om draait om games naar zoveel mogelijk mensen te brengen. Tot nu toe lijkt de Xbox het echt te menen. Het bedrijf verandert wat we kennen als Xbox echt voor onze ogen. Bovendien wordt de voortgang van cloudgaming naar uw Xbox-console verzonden. Dit betekent dat als je onderweg speelt, je eigenlijk één save op alle apparaten kunt bewaren.

READ  Xbox mini koelkast buiten deze vakantie

Xbox blijft games toevoegen aan de xCloud-bibliotheek. Voeg bijvoorbeeld Last Drop of Games toe schaatsen 3 En de toekomstige toevoeging van Hades Op 13 augustus bevat de bibliotheek ook een aantal Xbox Game Studios-titels, variërend van Microsoft-klassiekers tot nieuwe Bethesda-toevoegingen. Zal dit de gaming-hardware vervangen die console-spelers kiezen? Waarschijnlijk niet, maar hier is het ding: niet iedereen heeft een Xbox. Iedereen heeft echter toegang tot cloudgames via Xbox Game Pass, wat een enorme winstbron is voor Microsoft.

Als je enthousiast bent om xCloud op je Windows-pc te proberen via de Xbox-app, laat het ons dan weten in de reacties! Als je het al geprobeerd hebt, voel je dan vrij om ook je ervaring te delen. Bedankt voor het lezen van Comic Years voor alles wat met gamen, comedy en popcultuur te maken heeft.

Aanbevolen afbeeldingscredits: Xbox

Taylor speelt graag videogames in zijn vrije tijd. Hij heeft twee graden in politieke communicatie en schreef zijn scriptie over het marxisme en de uitbuiting van universitaire wiskundigen. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn vrouw en twee Toy Australian Shepherds. Hij heeft altijd een koptelefoon op en is een grote fan van de Cubs.

Written By
More from Vanessa Hale

Top 4 Xbox One-controllers van derden

De meeste moderne consoles zoals de Microsoft Xbox One worden geleverd met...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *