Hellblade 2 kan Helldivers 2 niet dragen omdat het lijdt onder gênante statistieken die erop wijzen dat Xbox het naar PlayStation moet overbrengen

Hellblade 2 kan Helldivers 2 niet dragen omdat het lijdt onder gênante statistieken die erop wijzen dat Xbox het naar PlayStation moet overbrengen

Na 7 jaar ontwikkeling Hellblade 2 Het werd uiteindelijk uitgebracht op 21 mei. Hoewel het over het algemeen positief werd onthaald vanwege zijn technische mogelijkheden en grafische betrouwbaarheid, liet het sommigen teleurgesteld achter over het gebrek aan verbeteringen ten opzichte van de originele game uit 2017.

Het lijkt niet zo'n groot succes te zijn geweest als Xbox had gehoopt, aangezien de game de top 50-hitlijsten op Steam al heeft verlaten. helldefers 2, Aan de andere kant heeft het sinds de lancering een consistente spelersbasis behouden en staat het na drie maanden nog steeds in de top 50.

Het aantal spelers in Hellblade 2 op Steam is vrij laag

Hopelijk zal het aantal spelers in Hellblade 2 geen negatieve invloed hebben op de studio.
of niet, Hellblade 2'Het aantal spelers zal geen negatieve invloed hebben op de studio.

Hoewel het op de eerste dag zonder extra kosten werd uitgebracht op zowel Xbox als PC Game Pass, net als veel andere first-party games, Hellblade 2 Hij ziet zeer lage aantallen spelers. Volgens Stoom Grafieken, met een record van 3.892 spelers ooit. Natuurlijk zijn dit slechts Steam-nummers en omvatten niet de Game Pass-versies die je in een aparte app vindt, maar deze cijfers zijn nog steeds redelijk laag, zelfs voor een kleinere game voor één speler.

Geest van Tsushima: De Director's Cuteen game die oorspronkelijk vier jaar geleden op de PS4 werd uitgebracht, Het heeft een recordhoogte bereikt Ongeveer 77.000 spelers. Het feit dat het langverwachte vervolg op een veelgeprezen en enigszins unieke game het niet goed doet, is een beetje teleurstellend.

Sterrenveld De piek ooit bedroeg ongeveer 330.000 spelers toen het acht maanden geleden werd gelanceerd. zeker, Sterrenveld Het was veel meer dan verwacht Hellblade 2Maar een verschil van ongeveer 100 keer het aantal spelers? Ik weet niet zeker of dit een goed teken is. Zeker in een veel minder druk gameseizoen zonder andere grote releases op dat moment.

READ  Tokyo op Xbox Series X is slechter dan PS5 in termen van resolutie, FPS en Ray Tracing

Waarom is het aantal spelers in Hellblade 2 zo laag?

Hellblade 2 werd uitgebracht en werd over het algemeen positief kritisch onthaald.Hellblade 2 werd uitgebracht en werd over het algemeen positief kritisch onthaald.
Hellblade 2 Het werd vrijgegeven en werd over het algemeen positief kritisch onthaald.

ondanks het bestaan ​​van Veel lof voor het spelEr zijn een aantal dingen die voor veel spelers erg onaangenaam kunnen zijn. Eén grote kritiek was het tempo en de gameplay, die nogal traag is, bijna alle controle van de speler overneemt en je in zeer lineaire secties plaatst die op een loopsimulator lijken.

Er is ook kritiek op het verhaal en het verhaal in het algemeen, evenals op de lengte ervan. Het spel kost $ 50 en de totale speeltijd is ongeveer vijf tot zes uur als het in een normaal tempo wordt gespeeld. Dit is niet per definitie negatief, maar misschien willen sommige spelers meer waar voor hun geld.

De lengte zou controversiëler zijn geweest als de game de Game Pass-abonnees niet grotendeels gratis had bereikt, maar dat is waarschijnlijk een van de redenen waarom het aantal Steam-spelers zo sterk is gedaald, omdat spelers het liever als onderdeel van de game spelen. Abonneer je in plaats van $ 50 te betalen voor een paar uur spelen.

helldefers 2, Aan de andere kant staat het niet op de PSN-abonnementsservice van Sony. Sony zet gedurende ten minste een jaar na de lancering geen games van eerste of derde partijen op de dienst, aangezien PSN niet de belangrijkste bron van inkomsten is, in tegenstelling tot de verkoop van software en hardware. Aan de andere kant zet Xbox flink in op Game Pass om gebruikers naar het Xbox- en pc-platform te brengen.

Wat dacht je? Hellblade 2? Voldoet het aan uw verwachtingen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Target drops, Best Buy, GameStop en meer verwacht deze week - 7 maart tot 13 maart

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *