Helldivers 2 Dev bevindt zich in “een beetje crisismodus” te midden van matchmaking-problemen en crashes

Helldivers 2 Dev bevindt zich in “een beetje crisismodus” te midden van matchmaking-problemen en crashes

Helldivers 2 heeft een geweldige start gehad op Steam, maar de lancering dreigt te worden overschaduwd door matchmaking-problemen en crashes.

De coöp-actiegame van Arrowhead Game Studios wordt uitgegeven door Sony Interactive Entertainment op PS5 en pc via Steam. Helldivers 2 is momenteel de 18e meest gespeelde game op Steam met 64.183 gelijktijdige spelers, een aantal dat ongetwijfeld gedurende de dag, week en tot in het eerste weekend zal groeien. Helldivers 2 is qua omzet ook de derde best verkochte game op Steam, vóór hits als Palworld en Call of Duty.

Maar de ontvangst van Helldivers 2 op Steam wordt momenteel beoordeeld als “gemengd”, waarbij sommige gebruikers prestatieproblemen noemen die problemen op de pc veroorzaken.

In een bericht op de officiële Helldivers Discord-site zei Johan Pilestedt, CEO van Arrowhead, dat de Zweedse studio zich vandaag in “een beetje een crisismodus” bevond, en gaf toe dat matchmaking-problemen, crashes en inlogproblemen veel tijd van het team in beslag namen. Billstedt suggereerde dat het enorme aantal spelers bij de lancering ertoe leidde dat er onverwachte problemen werden ontdekt.

“Ik wilde jullie allemaal laten weten dat we zo hard werken als we kunnen om deze problemen op te lossen, omdat het aantal spelers enkele trucs in het systeem heeft blootgelegd die vele, vele uren of tests hebben overschreden”, vervolgde Bilstedt.

“We hebben geprobeerd het probleem alleen op de backend op te lossen, maar het lijkt erop dat we de game moeten patchen om het probleem op te lossen. Sorry hiervoor en bedankt voor je geduld.

READ  Dwarf Fortress Steam Edition dreigt het voor bijna iedereen speelbaar te maken

“Op dit moment raad ik aan om samen te werken met mensen uit de gemeenschap, omdat het goed werkt om je bij vrienden aan te sluiten.

“Ik hoop dat je van de ervaring zult genieten als je eenmaal aan het spel begint.”

Een van de problemen die Helldivers 2 heeft, is het probleem van snelle gameplay. In een apart bericht op Discord zei Arrowhead dat het bezig was het probleem op te lossen.

Arrowhead en uitgever Sony willen graag de lanceringsproblemen van Helldivers 2 oplossen voordat deze een serieuze impact gaan hebben op het aantal spelers en het enthousiasme van fans zullen aanwakkeren.

Wesley is de Britse nieuwsredacteur van IGN. Je kunt hem vinden op Twitter op @wyp100. U kunt contact opnemen met Wesley via [email protected] of vertrouwelijk via [email protected].

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *