Kawhi Leonard’s waarschuwing aan Luka Doncic na het verliezen van de eerste wedstrijd, aldus Tyronn Lue

Engelen – Kawhi Leonard Hij was tijdens Los Angeles ClippersGame 1 verlies naar mij Dallas Mavericks Op een zondagmiddag. Verwacht dat daar dinsdagavond verandering in komt voor de tweede wedstrijd, zegt manager Tyronn Lue.

Doncic stak de Clippers aan met 31 punten, 10 rebounds en 11 assists, 16 van die punten kwamen tijdens zijn verdediging door Ivica ZiwiPeak, Per NBA.com/stats.

Leonard was de belangrijkste verdediger van Doncic voor een totaal van 1:43 speeltijd. Hij deed in die periode geen schietpogingen, maar liet de andere spelers flauwvallen bij het scoren.

“Hij moet aanvallend veel gewicht dragen.” Zei Lu Voor de filmsessie op zondag. ‘We hebben drie of vier mannen die we kunnen dragen en mixen, maar ik denk dat je dinsdag krijgt waar je om vraagt.’

Leonard eindigde met 26 punten, de hoogste van het team met 10 rebounds, vijf assists en vier schoten. Besteed meer tijd Het verdedigen van mensen als Kristaps Porzingis (4:10) en Maxi Clipper (3:19).

Een deel van de strijd van de Clippers om de serie op zondag te openen, was hun onvermogen om de schakelaar vanaf het begin te bedienen. In plaats daarvan begonnen ze het duel door 2 van de 11 vanaf het veld te schieten en de eerste keer met 17-6 terug te trekken.

READ  Gerucht: het effect van Genshin op de switch wordt vertraagd vanwege "slechte hardware"

“Ik dacht dat twee mannen al vroeg slechte foto’s maakten en in staat waren om de overgang te maken en wat makkelijke manden te bemachtigen,” Lue is toegevoegd. “Ik dacht dat ze vroeg aanvielen door naar de mand te gaan, naar verf te reiken en drie keer te spuiten. Maar ik dacht dat we het spel gewoon afzwakten, niet de fysieke kracht gebruikten die ik wilde zien om het spel te starten, en dat waren ze ook. in staat om 17-6 vooruitgang te maken. “Zoals ik al zei, en daarna kozen we. Ik pakte ons lichaam op. Het zijn de kwalificaties, je kunt niet ontspannen in de wedstrijd, we moeten fysiek zijn van de sprong en we hebben een defensieve mentaliteit, dus het is beter om dinsdag te komen. “

Hoewel Kawhi Leonard niet specifiek een defensieve invloed had op Luka Doncic in Game 1, leidde hij de Clippers uit hun harde schietbaan. Leonard scoorde 13 van de 26 punten in het eerste kwartaal, maar viel aanzienlijk terug in dat gedeelte naarmate de wedstrijd vorderde. Hij castte echter ook een van de meest trieste avonturen uit zijn carrière op Maxi Clipper.

Ik vond de eerste helft geweldig [for Kawhi]. Ik dacht dat hij veel energie moest steken om ons weer in het spel te krijgen en omdat we een trage start hadden in het derde kwart dacht ik dat hij moe was, misschien werd hij een beetje moe omdat hij zo hard moest spelen en hij was zo agressief die eerste helft, maar zijn focus is geweldig.

READ  Vijay, AR Murugadoss vergrendelt lanceringsplan, releasedatum zelfs voordat Thalapathy 65 vloeren raakt

“Ik hou van wat ik in die eerste helft zag in termen van aanvallen op de basket, onderdompelen en in de verf komen. Dat is wat we willen dat hij 48 minuten doet. Zoals ik al zei, de eerste wedstrijd een tijdje geleden, dus ik hou van wat ik zag, hou van de manier waarop hij aanviel, en nu moet ik het doen. “Blijft daar komen.”

Wedstrijd 2 is gepland voor dinsdagavond om 19.30 uur PDT op TNT.

Lamello Ball Hornets

More from Madison Garrett

2.0 Update – Alle nieuwe Pokemon, levels en veranderingen – Nieuwe Pokemon Snap Wiki Guide

laatste bewerking: 6 augustus 2021 15:12 uur Welkom bij IGN’s gids voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *