Herinner je je EA’s Rocket Arena nog? Het is gratis bij Amazon Prime Gaming • Eurogamer.net

Rocket Arena, EA’s kleurrijke competitieve multiplayer-shooter, werd in juli gelanceerd met nauwelijks een sisser. En wat leek op een game die bij de lancering gratis had moeten zijn om te spelen, is er nu vrijwel – het is gratis te claimen met Amazon Prime Gaming.

Let op: dit is de volledige game voor pc op Origin, het digitale platform van EA. Je krijgt geen Steam-sleutel.

Deze inhoud wordt gehost op een extern platform, dat deze alleen weergeeft als u targeting cookies accepteert. Schakel cookies in om te bekijken.

Hoewel Rocket Arena goed werd ontvangen, had het moeite om aandacht te krijgen in de overvolle teamgebaseerde shooter-markt, en zijn premium prijs kelderde kort na de lancering. Volgens Steam-grafiekenHet gemiddelde aantal gelijktijdige spelers over 30 dagen van Rocket Arena is slechts 71. Geen wonder dat fans moeite hebben om aan games te komen.

Nu roepen fans EA op om gratis te spelen in een poging de spelersbasis te vergroten – doe dat, denken sommige fans, of Rocket Arena is dood. Misschien is het dat al. Momenteel is Rocket Arena gratis met een EA Play-abonnement, dat £ 3,99 per maand kost (EA Play komt binnenkort naar Xbox Game Pass Ultimate en Xbox Game Pass voor pc). Of je kunt het spel kopen voor vier pond.

Het voelt alsof Rocket Arena serieus moet worden bijgetankt als het wil voorkomen dat mensen als Lawbreakers of Battleborn gaan. Het zal interessant zijn om te zien wat EA ermee doet.

READ  Het populaire stealth-spel Shadow Tactics breidt onafhankelijk uit • Eurogamer.net
More from Madison Garrett

Dream Sports heeft de op Pune gebaseerde Rolocule Games overgenomen

Dream Sports zei maandag dat het Rolocule Games heeft overgenomen, een in...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *