Herinner je je Fruit Ninja nog? Nu kun je je een weg banen door het vervolg

Fruit Ninja is een naam die redelijk goed wordt herkend door iedereen die sinds de vroege dagen van Android mobiele games heeft gespeeld, en nu is er een vervolg waar je in kunt duiken.

Baan je een weg door nieuwe levels en een grote, sappige verzameling nieuwe game-inhoud, compleet met minispellen, ontgrendelbare items, verschillende speelbare personages en meer. De makers van het Fruit Ninja-vervolg en de franchise in het algemeen, Halfbrick Studios, hebben de release van de game vanmorgen vroeg op de Eenheid Blog.

De game kan op zowel Android- als iOS-apparaten worden geïnstalleerd en net als de originele Fruit Ninja is Fruit Ninja 2 gratis.

Het Fruit Ninja-vervolg zit vol sappige functies en verbeterde graphics

De originele Fruit Ninja was een juweeltje, simpelweg omdat het een leuke gameplay bood. De graphics waren prima, niets om over naar huis te schrijven, maar ze droegen bij aan de algehele ervaring.

Met Fruit Ninja 2 zijn de graphics niet al te verschillend, maar ze zijn verbeterd en Halfbrick heeft een heleboel sappige nieuwe functies toegevoegd. Er zijn nu talloze ontgrendelbare personages om mee te spelen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er tonnen ontgrendelbare zwaarden die je kunt gebruiken om door al dat fruit te snijden.

Elk zwaard heeft zijn eigen unieke schuine streep als u uw vinger over het scherm sleept. Dus als je plezier beleeft aan de simpele kleine details zoals deze, dan zul je veel plezier beleven aan dit spel.

Drie klassieke modi en twee nieuwe spelmodi om van te houden

De drie klassieke spelmodi van Fruit Ninja zijn terug in Fruit Ninja 2 met de modi Classic, Zen en Arcade.

READ  Koop de PS5 en Xbox Series X - als je kunt: de site van Best Buy worstelt met de vraag naar aanvulling

Er zijn ook twee nieuwe modi om uit te checken. Dit omvat Minigame Shuffle, evenals een nieuwe modus genaamd Fruitar Hero, die de snelle chaotische actie van Fruit Ninja combineert met de even chaotische actie van een op ritme gebaseerd spel, zoals Guitar Hero. Alsof de naam geen indicatie was.

Fruit Ninja 2 heeft ook realtime multiplayer, zodat je het tegen anderen kunt opnemen. Als je het gevoel hebt dat je snijvaardigheden beter zijn dan die van iemand anders, probeer de multiplayer dan eens en kijk hoe je het doet.

De game bevat ook power-ups, een tuin die je kunt uitbreiden en nieuw fruit kunt laten groeien, en zelfs skins en beschimpingen van personages die je kunt gebruiken om te pronken met tegenstanders en je overwinning binnen te halen. Als je Fruit Ninja 2 zelf wilt bekijken, kun je dit nu meteen ophalen in de Play Store.

Written By
More from Eda Greene

De GATE 2021-scorekaart is vrijgegeven op gate.iitb.ac.in, hier is hoe je deze kunt downloaden

De GATE-scorekaart 2021 is uitgegeven. Kandidaten kunnen de scorekaart downloaden via de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *