Herinnering: je kunt PS5 PS Plus-games claimen, zelfs als je nog geen console hebt

Als je een PlayStation Plus-lid bent, heb je recht op een paar games per maand. Toen de PS5 in november werd gelanceerd, steeg het aantal maandelijkse games tot drie: twee op PS4 en één op PS5. Dat is natuurlijk geweldig als je een van Sony’s nieuwe consoles kunt krijgen, maar wat als je het niet kunt vinden? PS5 voorraadOf gewoon wachten op de sprong? Je hebt de extra PS Plus-game gemist, toch? Nou, dat hoeft niet.

Je kunt gemakkelijk claimen welke PS5-games naar de PS Plus komen, zelfs als je niet over dezelfde hardware beschikt. Laten we deze maand nemen Manneteer Bijvoorbeeld. Als je dit op je toekomstige PS5 wilt kunnen spelen, kun je het aan je bibliotheek toevoegen via de PlayStation-smartphone-app of de PlayStation Store-website. Log met een van beide in op je PSN-account, zoek naar de game via de zoekfunctie en klik op Toevoegen aan bibliotheek. Als je klaar bent, heb je Maneater in je gamebibliotheek en kun je het downloaden zodra je je glanzende nieuwe PS5 hebt ingesteld.

Dit geldt uiteraard voor Vernietig alle sterren Eenmaal gelanceerd op 2 februari, en voor elke toekomstige PS5-game komt het naar PS Plus. Door de games via een browser of app aan je bibliotheek toe te voegen, zorg je ervoor dat je niet verdwaalt op deze gratis versies van de PS5. Het is heel eenvoudig, maar niets is meteen duidelijk. Als je op de PS Plus een PS5-game ontdekt die je wilt spelen, betekent het ontbreken van een PS5 niet dat je deze uiteindelijk niet kunt spelen.

READ  Spotify introduceert de mogelijkheid om muziek rechtstreeks vanaf je Apple Watch te streamen

Heb je op deze manier PS5 PS Plus-games in je bibliotheek? Claim jij Destruction AllStars zodat je kunt spelen zodra je de PS5 hebt? Vertel het ons in de comments hieronder.

Written By
More from Lesley Curry

De beste iOS-, iPadOS- en macOS-functies die Apple niet op het podium heeft aangekondigd

een appel Hij had maandag een WWDC-keynoteHet liet de grote nieuwe functies...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *