Rack N Ruin is vandaag een slash hack-game op Xbox One en Xbox Series X | S.

Een slechterik zijn is altijd leuker geweest dan een held, zij het in Dungeon Keeper, Opperheer Of een prototype. We kunnen niet de enigen zijn die Star Wars: Force Unleashed spelen en we zijn teleurgesteld als we dat zijn Niet mogelijk Blijf Darth Vader spelen nadat je uitblinkt in de tutorial. Rack N Ruin weet dit en heeft een actie-RPG gebouwd waarin je speelt in de volgende apocalyps: een demonische tovenaar genaamd Rack, die alles en iedereen tot slaaf wil maken. Rack N Ruin is nu beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S.

Het idee van de Diablo Pocket waar de helden in de rij staan ​​om je neer te halen terwijl je in feite als spelbaas speelt, is een geweldig idee. Rack N Ruin probeert ook een andere benadering van zijn gevechten, aangezien Rack geen vechter is in gevechten: het is gespecialiseerd in telekinese en magie, dus Rack N Ruin zou spelen als een soort schietpartij, dat wil zeggen, zij-stappen naar eerdere Diablo-vergelijkingen.

Het gevecht voelt hectisch en diep aan, meer dan je zou verwachten van de scherpe maar eenvoudige graphics. Er zijn 24 spreuken, items en remmingen om tussen te wisselen, en 4 basiswapens om een ​​level omhoog te gaan en te beheersen. 30 verschillende vijanden (lees als “onschuldige helden”) staan ​​je pure dominantie in de weg, en er is een verwachte selectie van gigantische bazen.

Je telekinese is ook van toepassing op de gamewereld, waar er een overvloed aan puzzels is die je tijdens je avonturen kunt overtreffen, en je met je verstand schakelaars en blokken verplaatst. 100 geheimen zijn te vinden in de wereld van Galia, waar Rack N Ruin graag schatten in de kleinste hoekjes plaatst.

READ  Xbox One-update bevat handige functie voor het installeren van games

Het meest indrukwekkende is hoe de omgeving verandert op basis van uw acties. Wanneer je verovert, wordt de prachtige en ingepakte sprookjeswereld verwoest en verwrongen. Je kunt kastelen plunderen en vernietigen, of kerkers verkennen en ze vervolgens vernietigen. Zelfs de mensen die je tegenkomt, kunnen door de adem worden geabsorbeerd. Lawaai.

Functies zijn onder meer:

  • Duik in hordes vijanden met een arsenaal van meer dan 28 verschillende spreuken, items en vaardigheden.
  • Baan je een weg door complexe kogelvrije patronen terwijl je gigantische bazen en meer dan 30 unieke vijanden raakt.
  • Verken een betoverde, welwillende wereld en verander deze vervolgens in een angstaanjagende weergave van zijn vroegere zelf.
  • Plunder kastelen, plunder kerkers, ontsnap aan eeuwige gevangenissen, navigeer door sombere grotten en wek oude kwaden op.
  • Ontmoet een charmante groep stadsmensen en verzamel hun zielen om je wapens te upgraden.
  • Ontdek misleidende puzzels en ruim de aarde op voor meer dan 100 geheimen.
  • En natuurlijk hebben ze de wereld vernietigd.

Het ziet er misschien niet geweldig uit, maar Rack N Ruin heeft veel ideeën en diepgang, dus het kan als een verrassing komen. Ontdek het binnenkort in onze recensie.

Rack N Ruin is nu beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S begint vanaf £ 10,74 in de Xbox Store. Het is ook beschikbaar op PS4, PS5, Switch en Computer via Steam.

Game beschrijving:

Ga met Rack mee op een episch avontuur door een wereld vol magie en wonderen. Toen keek hij met verbazing toe hoe de Rack verwend, verwend, afgeslacht en een algemene sfeer van ongeluk bracht bij alles en iedereen die hij tegenkwam. RPG-actie, actie van bovenaf RPG-chaos heerst met de intensiteit van de klassieke shooter.

READ  De perfecte releasedatum voor de PS5, Xbox Series X-versies van The Witcher 3 ligt voor de hand
Written By
More from Vanessa Hale

Amazon Prime Day beste deals voor videogames

Amazon Prime Day 2020 is hier, wat betekent dat er enorme besparingen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *