Herinnering: vandaag is het zover

Een van de belangrijkste discussiepunten in Nintendosphere dit jaar nadert zijn einde, want we komen eindelijk aan op 31 maart, bekend als “Mario’s Doomsday”.

Ja, na maanden van praten en vragen wat het betekent voor de toekomst van Nintendo, is het vandaag Super Mario 3D All-Starin een Super Mario Bros 35, van Super Mario-spel en weergavesysteem, En alle Super Mario Bros. 35 hele verkoop. Super Mario MakerHij heeft ook Onlinediensten zijn geslotenZelfs Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light hij is Het wordt opgeofferd, Heel.

Terwijl je bent Het zou kunnen heb gevonden Een of twee methoden Van het grijpen van Super Mario 3D All-Stars na de apocalyps, het kan geen kwaad om een ​​van de bovengenoemde producten te kopen terwijl je nog steeds de mogelijkheid hebt. Hier is het officiële Nintendo-verwijderingsbericht, als je een samenvatting nodig hebt:

“Het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. eindigt op 31 maart 2021. Na deze datum zullen de volgende tijdelijke producten en diensten die worden uitgebracht om het 35-jarig bestaan ​​van Super Mario Bros. te vieren, ofwel eindigen of van lagere prijzen worden verwijderd.

De digitale versie van Super Mario 3D All-Star Het is beschikbaar tot 31 maart 2021. Als je de digitale editie voor 31 maart 2021 hebt gekocht, kun je de software na deze datum opnieuw downloaden als deze is gearchiveerd of verwijderd van je console. De fysieke versie van Super Mario 3D All-Stars is verkrijgbaar bij lokale winkels tot de voorraad strekt. Neem contact op met uw lokale distributeur voor informatie over de huidige beschikbaarheid.

van Super Mario Bros 35 De service eindigt op 31 maart 2021 en kan niet worden afgespeeld, zelfs niet als je de game nog steeds naar je Nintendo Switch-systeem downloadt.

van Game and Watch: Super Mario Bros. System Het zal tot ongeveer 31 maart 2021 naar retailers worden verzonden en zal beschikbaar zijn voor aankoop totdat de voorraad op is. Neem contact op met uw lokale distributeur voor informatie over de huidige beschikbaarheid.

Kleding en andere items uit de 35th Anniversary Collection van Super Mario Bros. De officiële Nintendo UK Store wordt op 31 maart 2021 uit de verkoop gehaald. ‘

Lang, Mario. Het was goed om te weten dat ik dat was.

READ  Digitaal overleg over de stand van zaken rondom de Lochemse weg (N346)
More from Madison Garrett

Natuur vandaag | Vlinderdata van twee natuurobservatiesystemen gecombineerd: een geslaagde pilot

NO en SNL Monitor Dit zijn de twee belangrijkste pijlers van natuurmonitoring...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *