Download Instagram Reels: Hoe Instagram Reels-video’s te downloaden met online downloader-tools en -toepassingen

Instagram Reels is sinds het begin enorm in populariteit gestegen. Het platform heeft nu een tabblad gewijd aan Reels, waar je een groot aantal korte video’s van verschillende trends, nagesynchroniseerde dialogen, liedjes en meer kunt zien. Instagram Reels-video’s kunnen tot 30 seconden lang zijn en iedereen kan ze maken met de Instagram Camera-app. De meesten van ons willen echter soms wat Instagram Reels-video’s downloaden om ze offline te bekijken. In dit artikel vertellen we je over de vijf beste online apps en tools waarmee je eenvoudig een video op Instagram Reels kunt opslaan op je mobiele telefoon, laptop of desktop. Laten we dus aan de slag gaan zonder tijd te verspillen.

Lees ook: YouTube Video Downloader: MP4-video downloaden van YouTube met Online Downloader en Convertor-apps

Lijst met de beste apps en online tools om Instagram Reels-video’s op te slaan

Hier is een lijst met de 5 beste online apps en tools om Instagram Reels-video’s op te slaan:

 1. Ingramer.com
 2. Instagram video-downloader op Android
 3. InSaver-app op iOS
 4. W3toys.com
 5. Downloaden voor Instagram, Google Chrome-extensie

1. Ingramer.com

Ingrammer

Ingramer is misschien wel een van de beste tools die er zijn om Instagram Reels gemakkelijk te downloaden. Het beste van deze site is dat je video’s rechtstreeks naar je mobiele telefoon, pc, desktop of laptop kunt downloaden. Op de website kunt u ook video’s downloaden van andere populaire sociale mediaplatforms, waaronder Facebook en Twitter. Bovendien helpt het ook om je officiële Instagram-account te laten groeien met de juiste set tools en strategieën. Om te activeren, moeten gebruikers ervoor kiezen om zich te abonneren.

Met de premiumversie kun je automatisch antwoorden, de juiste hashtags voor je bedrijf vinden, de leads die op Instagram worden gegenereerd, stroomlijnen en meer. Het enige dat u hoeft te doen, is deze stappen volgen:

 1. Ga naar de Instagram-app en open het gedeelte Rollen.
 2. Zoek het bestand dat u wilt downloaden. Klik daar op de drie stippen om de Instagram Reel-link te kopiëren.
 3. nu open Ingramer.com En ga naar het gedeelte tools. Daar vind je Instagram Downloader.
 4. Klik op de optie om de video te downloaden en plak de link. De site zoekt naar de video en biedt u een voorbeeld.
 5. Druk op de downloadknop en je Instagram-reel wordt gedownload.
READ  Globe publiceert de hoogste mobiele downloadsnelheid in 10 regio's

Lees ook: YouTube naar MP3 Converter: 5 beste apps en software om audio van YouTube-video op je telefoon of laptop te downloaden

2. Download video van Instagram op Android

Instagram video-downloader op Android

Als je op het Android-platform zit en Instagram Reels wilt downloaden, is daar een app voor. Gebruikers kunnen Video Downloader voor Instagram downloaden. Het is een erg populaire app waarmee je binnen enkele seconden Instagram Reels kunt downloaden. Met de app kun je ook andere dingen downloaden. Gebruikers kunnen IG-video’s eenvoudig downloaden met behulp van de app. Bovendien stelt de app gebruikers ook in staat om met eenvoudige stappen afbeeldingen en video’s op te slaan.

Met de app kunnen gebruikers ook video’s en foto’s downloaden van een privé-account en kunnen ze ook meerdere video’s tegelijkertijd downloaden. Dus als je Instagram Reels wilt downloaden met deze app, hoef je alleen maar deze stappen te volgen:

 1. Ga naar de Google Play Store en zoek naar Instagram video-downloader door ETM Video Downloader​ Installeer de app.
 2. Ga nu naar de Instagram-app en zoek naar de haspel die je wilt downloaden.
 3. Kopieer de Reels-videolink door op de knop met drie stippen onder de haspel te klikken.
 4. Open nu de app en kopieer de link van Instagram en het downloaden begint automatisch.

3. De InSaver-app op iOS

InSaver-app op iOS

Er is ook een speciale app om Instagram Reels-video naar je iPhone te downloaden. De app wordt geleverd met een overvloed aan functies om dingen opnieuw op je Instagram-profiel te plaatsen. Men kan foto’s en video’s van Instagram opnieuw posten en archiveren. Bovendien kun je met de app ook populaire hashtags krijgen om je inhoud populair te maken.

READ  Iron Maiden werkt samen met Horror-regisseur Corin Hardy aan 'Legacy Of The Beast' mobiele gamekarakter

Daarnaast wordt het ook geleverd met functies waarmee u uw zakelijke publiek en influencers kunt vergroten. Gebruikers kunnen naar een bestand zoeken InSaver-app voor Instagram In de Apple App Store en installeer het eenvoudig. Als u klaar bent, kunt u deze stappen volgen:

 1. Ga naar de Instagram-applicatie en selecteer de Reel-video die je wilt downloaden.
 2. Kopieer de videolink voor de haspel en open vervolgens de InSaver-app.
 3. De app plakt automatisch de gekopieerde Instagram Reels-videolink.
 4. Gebruikers moeten op “Openen” klikken en vervolgens naar “Delen” gaan en vervolgens op de knop “Opslaan” drukken om Instagram Reels naar hun iPhones te downloaden.
 5. Als je klaar bent, wordt de video automatisch opgeslagen in de Foto’s-app.

4. W3toys.com

W3toys.com is een andere geweldige website voor het downloaden van Instagram Reels-video naar je laptop of mobiele apparaat. Op de website kun je de URL en voila plakken en je video wordt onmiddellijk gedownload. In tegenstelling tot andere websites, waar u achterdochtig kunt zijn, is deze site waarschijnlijk veilig te gebruiken. De website stelt gebruikers ook in staat om Facebook-video’s te downloaden met hetzelfde proces. Het enige dat u hoeft te doen, is de videolink kopiëren en op de website plakken. Gebruikers moeten de volgende stappen volgen:

 1. Ga naar de Instagram-app en open het gedeelte Rollen.
 2. Zoek het bestand dat u wilt downloaden. Klik daar op de drie stippen om de Instagram Reel-link te kopiëren.
 3. Ga nu naar … w3toys.com/reels En plak de link in het URL-vak. Klik op de downloadknop eronder.
 4. De website zal je de haspel laten zien en er zal een downloadknop naast staan. Klik erop om de Instagram Reels-video te downloaden.
READ  Rajasthan Police 2021 Physical Entrance Card Overseas Download nu het PET PMT Hall Constable Ticket on Employment 2. Rajasthan.gov.in

Lees ook: Video downloaden van Facebook: video’s van Facebook opslaan op Android, iPhone en laptops

5. Download voor Instagram, Google Chrome-extensie

Downloaden voor Instagram, Google Chrome-extensie

Als je de Google Chrome Browser gebruikt, kun je ook met gemak Instagram Reels downloaden. Hoewel er in de Chrome Web Store een groot aantal extensies beschikbaar is waarmee u Instagram-video’s kunt downloaden. Extensies helpen u over het algemeen wat tijd te besparen wanneer u door een populaire site bladert en een specifieke video wilt downloaden voor offline weergave.

In dit artikel zullen we het hebben over een van deze extensies die bekend staat als Downloader voor Instagram. Met de extensie kun je elke video direct van Instagram downloaden. De extensie werkt naar behoren en meestal zult u geen problemen ondervinden tijdens het downloaden van de video. Het enige dat u hoeft te doen, is de instructies volgen om snel een Instagram Reel-video te downloaden:

 1. Installeer eerst het Downloader voor Instagram-extensies Door op deze link te klikken. Selecteer “Toevoegen aan Chrome” om de extensie toe te voegen.
 2. Ga naar de Instagram-app op je desktop en zoek naar Reels. Het is belangrijk op te merken dat de desktopversie geen tabblad heeft dat is gewijd aan Reels. U moet handmatig naar Reels zoeken door naar uw gebruikersprofiel te gaan.
 3. Zodra je de Instagram Reel hebt die je wilt downloaden, druk je gewoon op de knop Downloaden die in de linkerbovenhoek van de video verschijnt.

Written By
More from Eda Greene

Game onderweg met deze Razer Raiju Mobile-gamepad Black Friday-besparing

Wilt u uw spelvaardigheden onderweg meenemen? Dan is dit de Black Friday...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *