Herstel live PS5-updates – Sony Direct, Walmart en meer

verversen

(Afbeelding tegoed: Sony)

Vanaf 17:35 ET lijkt het erop dat er geen extra PS5-aanvulling voor het grote publiek zal zijn. Het aanvullen van de voorraad kan alleen op uitnodiging van Sony en er zijn geen extra controllers beschikbaar. Maar zoals we eerder vermeldden, zal Walmart woensdag voorraad hebben voor Walmart Plus-leden. Bovendien kun je je via de onderstaande link nog steeds aanmelden voor de volgende alleen-uitnodigende restock van Sony.

PS5 Aanvulling: Opnemen voor PS5 Bellen @ Sony Direct

Sony PS5 met Playstation DualSense-controller

Krediet: Rokas Tenys | Shutterstock

Het is nu meer dan een uur geleden dat Sony de voorraad alleen op uitnodiging begon aan te vullen. Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen voor een nieuwe bevoorrading vandaag, maar we zullen de komende uren waakzaam blijven. Anders is uw volgende beste weddenschap Walmart PS5 Restock Gepland voor woensdagmiddag. De drop van woensdag is alleen voor Walmart Plus-leden. (Zou je Meld u aan voor Walmart via deze link).

Schermafbeelding terug

(Afbeelding tegoed: Sony)

De Sony-console zal het komende uur blijven dalen. Ondertussen merkte ik dat er vandaag een sterke videogame-uitverkoop is bij Best Buy. De verkoop kost tot $ 25 korting op een breed scala aan games, waaronder enkele must-haves zoals Returnal, Ratchet & Clank en Marvel’s Avengers. Het lijkt erg op de Black Friday-prijzen die we vorige maand pas hebben gezien, dus als je de uitverkoop hebt gemist, is dit nog steeds een goed moment om nieuwe titels in te slaan. Na de korting beginnen de prijzen bij $ 14,99.

READ  Switch Emulator voegt online ondersteuning toe en verliest het vervolgens dubbel-snel in beschamende ommezwaai

PS5 video game verkoop: Tot $ 25 korting op Best Buy

PS5

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

PS5-controllers zijn nu beschikbaar voor degenen die door Sony zijn uitgenodigd. (onthouden, Aanmelden kan nog steeds voor toekomstige console-fall-cases, hoewel het niet gegarandeerd is dat je een uitnodiging zult ontvangen). Soms volgen herbevoorrading op uitnodiging van Sony op een herbevoorrading die openstaat voor het grote publiek. De algemene bevoorrading vindt meestal plaats rond 17.00 uur ET. Als Sony een virtuele wachtrij opent voor het grote publiek, laten we het je als eerste weten. (Maar hoop niet te hoog, want we hebben dit al een tijdje niet meer zien gebeuren.) Hoe dan ook – we zullen opnieuw berichten plaatsen om je te laten weten wanneer het aanvullen van de voorraad is voltooid.

PS5: Voor $ 499 korting op Sony Direct
PS5 digitaal:
Voor $ 399 korting op Sony Direct

Een foto van de PS5 die de restock van de PS5 vertegenwoordigt

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Vandaag PS5 Restock Alleen op uitnodiging van Sony Direct Minder dan een uur. Als je momenteel geen uitnodiging hebt, is het helaas zeer waarschijnlijk dat je niet bent geselecteerd voor deze drop.

Om verdere teleurstelling te voorkomen, zorg er dan voor je bent geregistreerd Dus de volgende keer dat Sony Direct uitnodigingen verstuurt, staat je naam in de hoed. Registratie is volledig gratis en duurt letterlijk een paar seconden. Het enige wat je nodig hebt is een actief PSN-account en je bent klaar om te gaan. Doe het nu!

PS5 herbevoorrading oproepen: Opnemen @ Sony Direct

Een foto van de PS5 die de restock van de PS5 vertegenwoordigt

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De volgende PS5-restock is bevestigd. Sony Direct is beschikbaar voor zowel Black Friday als Cyber ​​Monday, maar de droogte van de PS5-aanvulling in de detailhandel staat op het punt te eindigen, aangezien Sony Direct vandaag (7 december) om 14.00 uur ET een PS5-aanvulling zal houden.

READ  Nintendo werkt samen met Starlight om ziekenhuisveilige consoles in heel Amerika uit te rollen

Zodra het aanvullen van de voorraad begint, kunt u zich aansluiten bij de virtuele wachtrij om een ​​bestand te krijgen PS5 voor $499 via deze link of de PS5 Digital voor $399 via deze link. Dit is alleen een uitnodiging, dus je hebt een uitnodiging nodig (verstuurd via e-mail). Als je je nog niet hebt aangemeld om het te ontvangen, ontvang Registreer nu Om klaar te zijn voor toekomstige drops.

Eerdere Sony Direct-aanvullingen werden gevolgd door een alleen-uitnodiging, open drop, meestal rond 19.00 uur ET, maar dat is vandaag niet gegarandeerd. Sommige van de eerdere Sony Direct PS5-installaties waren exclusief voor uitnodigingen. We zullen updaten zodra we meer weten.

PS5: $ 499 bij Sony Direct
PS5 digitaal:
$ 399 bij Sony Direct

Written By
More from Lesley Curry
Wild Rift 2.6-patch brengt twee helden, Ultra Rapid Fire-modus, nieuwe items en meer
Na enige bezorgdheid dat de laatste grote update van Wild Rift voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *