Het computerhockeyteam voor dames staat in de eerste NCAA Championship-wedstrijd sinds 2005 voor de verdediging van de kampioen van Wisconsin

– Providence College Friars, gerangschikt nr. 7, zal op dinsdag 16 maart om 14.00 uur EST in Erie, Pennsylvania, het opnemen tegen de tweede geplaatste Universiteit van Wisconsin tijdens hun tweede teamoptreden ooit op de NCAA.
De broers bereikten een grote show nadat ze op 6 maart nr. 1 van Northeastern University met 6-2 hadden verslagen in het Eastern Hockey Championship. Het optreden van de kampioenswedstrijd was de eerste sinds 2012 van het team.
Het wordt de negende ontmoeting ooit tussen Providence en Wisconsin, waarbij de Badger een 6-1-1 voordeel heeft in de reeks.
Wisconsin zal een serie van twee wedstrijden spelen in San Jose, Californië, van 2 tot 3 oktober 2015 in de laatste twee wedstrijden tussen de programma’s.
– Proof zal proberen de Badgers voor de tweede keer ooit te verslaan om voor het eerst in de geschiedenis van de show door te gaan naar NCAA Frozen Four.
– Dit is Matt Kelly’s eerste NCAA Championship-optreden in Providence.
Het bewijs is dit seizoen 2-5-0 gegaan tegen andere NCAA-teams, met twee overwinningen op Boston College.
– Dit wordt het tweede NCAA-toernooi van Providence sinds het debuut van het eerste team in 2005.
– Tijdens het NCAA Championship-debuut van Providence werden de broers verslagen door Minnesota, 6-1, in de kwartfinales in Minneapolis, Minnesota.

Providence (NCAA Ranking) 2020-21 Universiteit. Wisconsin (NCAA-rangschikking)
2,50 (15) doelpunten per wedstrijd 3,89 (derde)
2.15 (17) doelpunten vs gemiddelde 1.67 (zesde)
32,10 (10e) schoten per wedstrijd 32,06 (11e)
14-64 (. 219) (V) Power Run 10-55 (. 182) (tiende)
52-62 (.839) (22) Dood strafschop 30-34 (.882) (12)
.466 (21) tegengewicht. 499 (16)

Scouting monniken
Sarah Hagalmarson (Pankred, Zweden) en Caroline Peterson (East Falmouth, Massachusetts), twee jonge stellen, nemen de leiding bij het aanvallen van de monniken. Hjalmarsson heeft 17 punten (vijf goals, 12 assists) en is +9 in een seizoen, de hoogste van het team. De broers zijn 11-0-0 toen Hjalmarsson een punt scoorde. Peterson leidt het team van de Brothers in doelpunten met een score van acht, waarbij hij zeven assists toevoegt voor 15 punten. Je hebt twee doelpunten gescoord die de wedstrijd hebben gewonnen en er nog twee geholpen. Peterson scoorde ook een hattrick in Power Play, en het team was hoog. Eerstejaars Brooke Becker (Orchard Park, NY) heeft dit seizoen 14 punten met 3 goals en 11 assists. Tweedejaars Bailey Burton (Bloomington, Minnesota) leidt de broers in schoten op doel (69). 18 verschillende broers hebben punten per seizoen en 13 spelers hebben minstens één doelpunt gescoord. Providence heeft een krachtspeelratio van 21,9% en staat op de tweede plaats in het land.

READ  PUBG wil weten of je meer functies voor het bouwen en bellen van teams wilt zien

Sandra Appstreter (Freising, Duitsland) heeft 19 keer in het netwerk gespeeld. De beste spelmaker staat op de vijfde plaats in het land in zowel Lockdown (4) als Save (520). Abstreiter staat op beide goals in de top 20 tegen gemiddelde (2,05) en spaarquote (0,927). Het staat op de zesde plaats in het aantal overwinningen in het land, met een score van 12.

Geschiedenisreeks versus Wisconsin
De Friars and Badgers ontmoeten elkaar voor het eerst sinds oktober 2015. Tijdens de laatste ontmoeting voltooide Wisconsin een reeks sweep over Providence in San Jose, Californië, door de Friars 5-1 te verslaan in de eerste wedstrijd en opnieuw in de tweede wedstrijd. 8-1, de volgende dag. Dit wordt de eerste wedstrijd na het seizoen tussen de twee teams en de vierde ontmoeting voor het team op een neutraal terrein. In acht ontmoetingen tussen Providence en de University of Wisconsin scoorde de Badger een 6-1-1 voorsprong.

Badger Scouts
The Badgers komen uit het weekend met 2-0 en verslaan de University of Minnesota No. 5 en No. 3 Ohio State in het WCHA Championship. Op zaterdag 6 maart versloeg Wisconsin Minnesota met 5-3 in de Ridder Arena in Minneapolis, Minnesota. Eerstejaars Makenna Webster leidde de dassen met twee doelpunten. Op zondag 7 maart versloeg Wisconsin nr. 3 Ohio State in verlenging met 3-2 tijdens het WCHA Championship in de Ridder Arena, waarmee het team de vijfde WCHA-kampioenstitel in de afgelopen zeven jaar claimde. Na een eerste doelpuntloze spreuk scoorde Daryl Watts tweemaal voor Badger in de tweede helft ten opzichte van het enige doelpunt van Ohio. Sophie Jack herwon het Ohio State-team en maakte halverwege de derde wedstrijd gelijk, waardoor de teams naar extra tijd werden gestuurd. In de eerste 42 seconden extra tijd scoorde Lacey Eden het winnende doelpunt.

READ  Wanneer spelers kunnen beginnen met downloaden op pc

Badger, met een marge van +40 doelpunten, staat op de derde plaats in de NCAA, terwijl zowel hun sterke punten (18,2%) als strafschoppen (88,2%) op de twaalfde plaats staan. Het land is in defensief scoren en staat slechts 1,67 doelpunten per wedstrijd toe.

De University of Wisconsin 25-8-0 all-time in de NCAA en heeft vijf nationale titels (2006, 2007, 2009, 2011, 2019). In 2019 publiceerde The Badgers No. 2 Minnesota, 2-0, in de finale om het Nationaal Kampioenschap te claimen. Tijdens het spelen van USCHO Top-10 teams heeft de University of Wisconsin een record ooit van 155-98-34.

Wie kijkt er
WCHA Speler van het Jaar Daryl Watts staat tweede in het land met 33 punten met 17 goals en 16 assists. De eerste spits behaalde een gedeelde eerste plaats in het land in aantal doelpunten en een hattrick, nadat ze op 22 januari één hattrick van het seizoen had gescoord tegen St. Cloud State, waardoor haar team met 10-0 won. Wisconsin wordt geleid door de jonge Sophie Shirley (10-12-23) en senior Brett Pettitt (10-9-19).

In Goal staat Chief Kennedy Blair op de twaalfde plaats in de NCAA-goals ten opzichte van het gemiddelde (1.70) en vijftiende in de spaarquote (.931). Blair loopt voorop in overwinningen (14) en lockdown
(5).

Seven Badgers verdienden All-WCHA Honours in het naseizoen. Daryl Watts, Grace Bowlby en Sophie Shirley ontvingen eersteklas onderscheidingen van over de hele WCHA. Een das werd genoemd naar het tweede team en drie anderen hadden onderscheidingen van het derde team. The Badger begint de week met de vijfde grootste overwinningen in het land (14) en de zevende in Power Play (10). Ze sloten het seizoen af ​​met een 14-3-1 ‘record’ en een 12-3-1 ‘record’ op de conferentie.

READ  Sony verwijdert Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store

NCAA-beugel
Naast de slag om Providence en Wisconsin op dinsdag, zal de tweede wedstrijd in Erie Insurance Stadium nr. 3 Ohio State Bucks en zesde zaad Boston College Eagles bevatten. Winnaars van elke game spelen voor het recht om naar Frozen Four te gaan op donderdag 18 maart.

Succes tegen andere grote teams
De broers zijn 2-5 in het seizoen tegen de drie beste teams in de Eastern Hockey Ranking – Northeastern (0-4), Boston College (2-1). Northeastern en Boston College verschijnen in het NCAA Championship als respectievelijk 1e zaad en 6e zaad. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van Hockey East dat drie teams meedoen aan een NCAA-toernooi.

Vijf met +10 punten
Vijf broers hebben dit seizoen dubbele cijfers gescoord: Sarah Hagalmarson (17), Caroline Peterson (15), Brooke Baker (14), Claire Teo (11) en Billy Burton (11).

East Hockey All-Star Awards
Hockey East maakte op 27 maart de jaarlijkse All-Star-prijswinnaars bekend. Sarah Hagalmarson (Team 2), Lauren Duploys (Team 3) en Sandra Abstrator (Team 3) zijn allemaal sterrenherkenning. Bovendien worden Brooke Becker en Claire Tyo genoemd in Team Hockey East Pro Ambitions All-Rookie.

Kelly vs. WCHA
Dit is pas de vijfde anti-WCHA-bijeenkomst van Matt Kelly Monks sinds zijn aankomst in 2018/19. De voorzienigheid is in die periode 3-0-1 tegen WCHA-vijanden.

Volg het team op Twitter en Instagram @PCWHockey voor meer updates over het Providence Women’s Hockey Program.

Written By
More from Max Mcgee

Sachin-piloot ontmoet waarschijnlijk BJP-chef JP Nadda vandaag: bronnen

Sachin Pilot zal na de ontmoeting met BJP-chef JP Nadda over een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *