Hoe u Android-games op uw pc kunt spelen met BlueStacks

Bron: Andrew Merrick / Android Central

Nadat de game is gedownload, verschijnt er een snelkoppeling op het bureaublad van de computer. Dit biedt snelle en gemakkelijke toegang, of je kunt deze spellen gewoon spelen vanaf de startpagina in BlueStacks.

In vergelijking met BlueStacks 4 zul je geen ander formaat vinden om potentiële games te vinden om te downloaden. In plaats daarvan hoeft u alleen de Play Store te openen vanuit het hoofdscherm van BlueStacks 5. Er zijn enkele suggesties onder aan het hoofdscherm, onder het gebied “Populaire spellen”. Als u op een van deze klikt, gaat u rechtstreeks naar het Play Store-menu, zodat u het kunt downloaden.

Hoe Android-games op uw pc te spelen met Bluestacks

  1. Open BlueStacks 5 Op jouw computer.
  2. tik op Play Store-knop Vanaf het hoofdscherm.
  3. Tik op nadat je een game hebt gevonden Installaties.
  4. tik op Huis, huis Knop in de linkerbovenhoek.
  5. Twee opeenvolgende klikken De game die je zojuist hebt geïnstalleerd.

    Bluestacks-spelbibliotheek

    Asfalt Android BluestacksCall of Duty Mobile BlueStacksBron: Android Central

Nadat de game is gedownload, verschijnt er een snelkoppeling op het bureaublad van de computer. Dit biedt snelle en gemakkelijke toegang, of je kunt deze spellen gewoon spelen vanaf de startpagina in BlueStacks.

Afhankelijk van de game die je hebt geïnstalleerd, wordt het venster automatisch aangepast aan de beeldverhouding die de game gebruikt. Als u bijvoorbeeld een van de beste Android-puzzelspellen speelt, ziet u mogelijk dat de venstergrootte verticaal is. Als je een van de beste platformgames probeert te spelen, wordt het venster waarschijnlijk horizontaal verkleind om in alle elementen te passen.

Kun je een console gebruiken met BlueStacks?

Er zijn er nogal wat die liever games spelen met een toetsenbord en muis, maar sommige games voelen beter aan als ze een van de beste draagbare gamecontrollers gebruiken. Met de release van BlueStacks 5 kan de huidige kilometerstand variëren. Bij onze tests hebben we een Xbox Core-console met BlueStacks 5 gebruikt en alles leek goed te werken.

In tegenstelling tot BlueStacks 4 lijken de exacte bedieningselementen en details ter ondersteuning van de console er echter nog niet te zijn. Aangezien BlueStacks 5 net zijn bètasoftware heeft verlaten, zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat we ondersteuning zien voor een juiste consoleconfiguratie.

READ  Ubisoft werkt aan een open wereld Star Wars-game
Written By
More from Max Mcgee

Je kunt nu de hond aaien (maar niet de katten) in Civilization 6

Hoe opgewonden we ook zijn met alle veranderingen in de civiele balans...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *