Het Download Festival kondigt een speciaal “Reloaded” tv-evenement aan

Download Festival heeft een gratis speciaal tv-evenement aangekondigd Opnieuw geladen Dat komt door lucht deze zomer.

De show van twee nachten bevat clips van enkele van de “best gedownloade shows van de afgelopen 10 jaar”, waaronder Linkin Park, Metallica, Slipknot, Iron Maiden, Rammstein, Guns N ‘Roses en meer.

Opnieuw geladen Het wordt uitgezonden op Sky Arts van 5 tot en met 6 juni (welk weekend moet worden gemarkeerd als Download 2021) en zal voor iedereen gratis beschikbaar zijn om te bekijken. Bekijk de trailer hieronder.

Festivaldirecteur Andy Copping zei: “De afgelopen twee jaar zonder een festivaldownload waren moeilijk voor ons allemaal, dus we zijn verheugd dat we dit jaar enkele van de grootste en beste downloaddeals naar je huiskamers kunnen brengen.” Toestaan.

“We hopen dat je deelt en een tent opzet in je achtertuin om echt te genieten van de smaak van thuis downloaden. We werken allemaal hard achter de schermen om ervoor te zorgen dat de download in 2022 een van de geschiedenisboeken wordt.

“We kunnen niet wachten om in juni herenigd te worden met de Download-familie – en misschien een paar van jullie zelfs daarvoor – om het festival te vieren dat we allemaal kennen en waar we van houden.”

Het 2022-festival zal volgens de planning worden gedownload in Donington Park van 10 tot 12 juni 2022, na de afgelopen twee jaar te zijn geannuleerd vanwege de pandemie van het coronavirus.

Vorige maand voegde het festival meer dan 70 bands toe aan zijn 2022-team, dat zal worden geleid door KISS, Iron Maiden en Biffy Clyro.

READ  UPSC CISF AC Admit Card 2021 Out @ upsc.gov.in, download hier de CISF AC Exe Limited Call Letter

Onlangs toegevoegde werken zijn onder meer Korn, Deftones, Funeral For A Friend, Megadeth, Descendents, The Pretty Reckless, Rise Against en meer.

Afgelopen januari zeiden de festivalorganisatoren dat het festival de bedoeling heeft om door te gaan tot in 2021. Voordat het festival op 1 maart werd geannuleerd, schreven ze: “Wees gerust dat we achter de schermen blijven werken om de download deze zomer voor te bereiden.”

Written By
More from Eda Greene

Disney Mirrorverse: Disney mobiele game laat je spelen als iconische personages

Disney en Kabam zullen samenwerken voor een nieuwe mobiele videogame genaamd “Disney...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *