Real Madrid: Mind-games in ronde 37

Real Madrid Ze hebben een deel van hun werk volbracht GranadaMaar de taak is nog lang niet af. Ze moeten nog winnen bij San Mames en wachten Atletico Madrid Tegen Osasuna uitglijden.

Los Blancos heeft echter complexere installaties Zinedine ZidaneZijn team zal tot het einde van dit seizoen rivalen door steden duwen.

Win binnen Granada Toegestaan Real Madrid Om tegen te schuiven SevillaToen ze een kans verspilden om alleen op hun eigen scores te vertrouwen om de titel te winnen. Nu hebben ze geen foutenmarge en weten ze dat ze elk van hun resterende wedstrijden moeten winnen.

In Bilbao, Real Madrid Je hebt een duidelijk plan om vanaf het begin hard te spelen om de druk op te bouwen Diego SimeoneAtleten.

Het vermogen van elk team om hun geduld te behouden, zal een belangrijke rol spelen bij het beslissen aan welke kant de titel gaat. Atletico denkt echter gewoon aan zichzelf Real Madrid Ze hebben een aas in hun mouwen, wat betekent dat zelfs een Athletic-gelijkspel hen de titel zou kunnen zien winnen vanwege hun superieure onderlinge record op Los Colchoneros.

Win binnen Granada Maak een overwinning Real MadridZeilen ook. Ze hebben sinds 23 januari geen vier doelpunten gescoord in een enkele wedstrijd, maar nu lijkt het erop dat ze misschien genoeg in de tank hebben om nog twee grote prestaties te leveren, ondanks dat ze al een tijdje uitgeput zijn.

More from Madison Garrett

CoronaMelder-app: Download en installeer de app op uw Android-smartphone en iPhone

Vanaf zaterdag 10 oktober 2020 is de CoronaMelder-app in Nederland te downloaden....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *