Het eerste mobiele CCG-kaartspel met het thema ‘Werewolf Killing’ ‘Werewolves Untamed’ is vandaag officieel gelanceerd

KUALA LUMPUR, MALEISIË – Media OutReach – 29 oktober 2020 – Vandaag wordt voor het eerst de 1v1 confronterende redeneerwedstrijd CCG mobiele game “Werewolves untamed” gelanceerd. Er zijn prachtige originele kaartschilderijen en de originele “dag en nacht” vervangende gameplay, 6 clans, 280 kaarten die talloze tactieken creëren waaruit spelers kunnen kiezen. Spelers kunnen nu gratis kaartpakketten en prachtige skins downloaden en krijgen. Spelers in de Premiere-regio’s kunnen deelnemen aan de openbare bètaversie om de eerste downloadervaring te krijgen via Google en Apple Store.

Doe gemakkelijk mee in een hersenkraker van 10 minuten

“Werewolves untamed” is gebaseerd op het klassieke bordspel – Werewolf Kill. Spelers zijn vrij om hun personages te kiezen en ze te combineren tot gevechtskaartgroepen, door middel van een ingenieus dag-nacht alternatief systeem kan een gevecht vol strategie en wijsheid voor het doden van de rivaliserende weerwolven worden gestart op bevel van spelers. Vergeleken met traditionele TCG-KAARTEN, “Weerwolven ongetemd” is sneller en focust op strategische spellen tussen spelers. Een snelle match-up van tien minuten stelt spelers in staat om overal en altijd te spelen.

Word een strateeg en begin een avontuur in de wereld van “het samenleven van mens en wolf”

“Werewolves untamed” is een perfecte integratie van dram en strategie. Het verhaal speelt zich af op het Huaideluos-continent. Om de eer van de ingelijste weerwolven weer op te bouwen en een wereld te creëren waarin mensen en weerwolven in harmonie leven. Brewer – een mens die de kracht van strategie had geleerd, legde een verklaring af van raciale coëxistentie met de Gegroetkoning van de Frostwolves. Zo begint de “Strategieoorlog”. Spelers zullen “deelnemen” aan deze oorlog in de avontuurmodus, verschillende rollen spelen, genieten van het complete verhaal van de zes kampen en samen vechten voor het kamp.

READ  Bandai Namco lanceert Pac-Man Geo voor mobiel

Mooie originele schilderijen, 6 clans, 280 kaarten, verwisselbare kaartspellen

Het spel bevat drie categorieën god, mensen, wolven; de broederschap, de adel, de heilige tempel en andere drie clans brengen maar liefst 280 kaarten. Door het overdreven aantal kaarten kunnen spelers continu meerdere combinatiestrategieën ervaren. Je kunt elke kaart die je hebt bestuderen, je sterkste kaartspel creëren en je tegenstander verpletteren.

Enorme bonus voor beginners: gratis skins voor kaartpakketten

Dubbele voordelen voor openingsdienst en Halloween-viering komen eraan! Door het spel nu te downloaden en een aantal eenvoudige en leuke onderwijstaken uit te voeren, kunt u basiskaarten krijgen. Download het spel nu, je kunt ook de kans krijgen om gratis epische kaarten te krijgen. Kom en doe mee aan de Halloween-viering om kans te maken op cadeaupakketten voor de feestdagen en het exclusieve Halloween-avatarframe in te wisselen!

Media contact

Weerwolven ongetemd

Naam: Emily Sun

E-mail: [email protected]

Website: https://werewolves.yokagames.com/

Written By
More from Eda Greene

Onder ons was de meest gedownloade mobiele game van oktober

Onder ons is niet afgenomen in populariteit, aangezien een nieuw rapport aangeeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *